Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)
prijedlozi za nove t-shirtove
180fxr:
ja takoder kazem da je velika cijna..aj da eladio nes zaradi ok..jer ipak treba su vodit firum it6d....al ovo :redface:
ivan007:
gospodine dino kolko inace kostaju maice za maturante sto imaju 4 puta vise slova nego ova moj skuter?????????????????????????????????
dino_sk:
ja sam se samo ponudio jer ste srali negdje u temi da bi majice ovo ono
tu serete a sami nebi se ni potrudili da date u izradu ili tak nes
ovo je bila moja dobra volja , a koliko vidim ima pojedinaca kojima nepase tak da odustajem od ovog
radite si sami :binkybaby: :binkybaby:
ak vi mozete gdje napravit jeftinije napravite ja cu prvi uzet :icon_thumright:
@ ivane pruzmi na sebe ak oces ak neces nemoras srat ovdje, moze srce tako ?? pusa
aj em out :beah:
ivan007:
to sto si ti iskonplesirana budala i balavac nije moj problem ali lijepo sam reko da se nezelim mjesat al da je 100kn cjena koja nema veze sa mozgom.....pises da sam ja poceo srat a samo sam reko cinjenice znati ti reci svoje stavove zasto bi cjena trebala bit 100kn a ne pisat da ja serem i takve stvari!
dino_sk:
--- Citat: ivan007 - 28 Ožujak, 2009, 20:24:56 ---to sto si ti iskonplesirana budala i balavac nije moj problem ali lijepo sam reko da se nezelim mjesat al da je 100kn cjena koja nema veze sa mozgom.....pises da sam ja poceo srat a samo sam reko cinjenice znati ti reci svoje stavove zasto bi cjena trebala bit 100kn a ne pisat da ja serem i takve stvari!
--- Kraj citata ---
odi zuri u sunce ili tako nesto :laughing3: :laughing3: :laughing9:
lijepo sam napisao ko oce, ti neces i ok super svi sretni :happy6:
znaci svi koji su prije uzeli majice nekih 30-40 ljudi su iskonplesirane budale i kreteni
zas nam ti nebi rjesio majice po 35kn onda kad mozes ??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju