looool oaj topic uopce nisam vidio
ka oprvo...user da vama plati za majicu tj da on vas reklamira? Di pa toga ima looool
usporedba sa ss-om...tam se sve djeli badava na meetinzima i sl. a ne da se placa za tak nes...to ko da dodes prat stakla na ini i platis majicu koju ces nosit dok peres stakla jer na njoj pise INA
a majica 100 kuna? Kaje od zlata? Ja kad sam za svoj forum pravio majicu kostala me u nabavki majica 7 kuna u veleprodaji i print 8 kuna...znaci sveukupno niti 20 kuna...pa di je tu logika?
Ak neko oce, ja cu si sam dat napravit sa logom od mojskutera pa napravim jos nekome ak zeli...
eto tolko...
....pobrkao si loncice....
..ako mislis da se tu netko "bogati" , ili "zaradjuje" , "reklamira" , stvarno si na krivoj adresi
..clanova foruma koji me "znaju" i koji imaju nesto kupljeno od "mene" to dobro znaju...
....i zadnji put sam na rodjendanu portala svima platio pice , i prije se naljki poklanjalo na susretima, nesto i nagradnih igri je bilo, i sad ih opet imam uskoro u planu... ..ipak, koliko mogu , mogu, ali ipak imam limite..
sto se tice samih artikala, pokusavam tj. pokusat cu i pokusavat cu uvjek da to bude i kvalitetno i zanimljivo , nazalost to "nije besplatno", neki i znaju dijeliti naljepnice (sto je najmanje bitno , ostalo je puno skuplje), ali mojskuter.com nije t-com i to ne moze sam (iako se neki put u nekim kasnijim prigodama kako sam i rekao , nesto malo i "dalo"
) , pa su clanovi predlozili ovaj nacin, pa smo jos davno , jako davno , malo nas je bilo, i krenuli smo u to.. pogledaj datum tu :
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=464.0 , praksa je ostala i dan danas, i radi se o nama koji volimo ovaj portal i forum i stvari ne gledamo iz kuta iz kojega ti gledas..
pretpostavljam da si dinamov (ili hajdukov ili vec neki
) sal ili dres ili casu dobio besplatno? sasvim je normalno imati "suvenirnicu" i ne vidim smisao u paraleli s INOM i td.... ..cinjenica je da pomaze u reklamiranju naljka ili maja, ali to nije ideja s kojom se krenulo i nastavilo i na koju ti tako zdusno napadas...
motori.hr naljku sam i ja sam platio, primjera ti mogu navoditi na stotine i tisuce , i ne smatram to nekim zlom kao ti, to je tako..
ljudi i clanarine placaju i tako dalje i dalje..
opet s druge strane i mojskuter.com reklamira i druge portale i forume itd.. , evo primjer od neki dan :
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=10889.msg164618#msg164618 ,
a ako cemo ici korak dalje otvoreno sam dao sansu i vozacima s naseg portala kojima sam direktno pomogao kako i promocijom tako i u potrazi za sponzorima i to s konkretnim uspjesima - pitaj ih..
slika je puno sira, i ne gledaj samo tako usko, jer vjeruj mi , koliko sam sati ulozio u ovaj projekt to u slijedecih 10 godina necu vratiti , ipak ljubav je motiv i to je tako...
sto se tice tvoje cijene izrade t-shirtova, molio bih te da mi das neki broj za kontakt kad je tako jeftino
ja vec dugo nikoga ni blizu te cijene ne mogu naci pa da je i lose kvalitete (a trazim uvjek najbolju)..
i da, sto se tice izrade, mojskuter.com je zasticen brand i kulturno bi bilo da me makar kao raven i dino_sk pitas ako imas kakve zelje...
sto se dine i ravena tice, svaka im cast sto im se da zezati (jer ja ko sto vidis nemam vremena) i sto su se ponudili ,a vidim da su i kupci zadovoljno
i to mi je drago.. ..ja sam ih samo upozorio da kad sam ja primao narudzbe neki su me zeznuli pa i sad imam doma par malih t-shirtova, pa da budu samo malo oprezni da nebi "ulozili" pa "izvisili"
eto...
najlakse je ovako upasti najednom i bubnuti i ostati ziv, ali kontekst je prijatelju kao sto vidis ipak malo drugaciji
i da, od studenog ce sve opet ici preko mene , vlasnika mojskuter.com branda , jer ovako ce nastati kaos vec vidim
mojskuter.com ce kako sam vec rekao dobiti "suvenirnicu" sa svime i svacime ,
vec vidim , eladio se reklamira i bogati na tudji racun