Evo danas stvarno nemam srecu, jucer je bilo sve super, danas sam iso za grad i vidim da mi ne radi kmh sat i ne pokazuje brzinu... kad sam vratio kuci, rastavio i pogledao situaciju, kad sam kupio skuter, uzeo sam novu sajlu zato sto je stara bila pokidana, sumnjao sam opet na sajlu ali nije, skinio sam plastike oko volana sve je bilo na mjestu, spojio sam sajlu na busilicu kmh sat radi. Vratio sam sajlu u puz i izvadio drugi dio iz sata da vidim dal se okrece kad guram... i naravno nista, otiso puz...
Sad ne znam dal da kupim novog ili polovnog... Drugi problem sto sam primjetio da mi poceo pustat na ispuhu gdje je brtva, matica se otpustila na lijevoj strani a jedva sam ju zategnio posto smeta jebeni nosac masine...
Amortizer mi poceo propadat u zadnje vrijeme, kad sam nekoga nosio, nije radio kako treba, morao sam kompresorom napumpat da bude tvrdi. Kako sam kupio iz SC-a tako sam i stavio na skuter, stim da sam zategnio matice, zrak (plin) nisam provjerio.
Za kraj kupujem puz u super stanju, tko ima nek se javi, treba mi za VXR ili za SP sa VXR vilicama!