Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 180 by walkay
walkay:
--- Citat: gagi racer - 25 Kolovoz, 2011, 19:50:47 ---koji je tebi k**ra* ? ja sam otisao na tehnicki sve sa PM59, 28mm karbom koji se vidi iz avijona, i otvorenim plavim filterom i bez nosaca tablice...
--- Kraj citata ---
Jesi u HR registrirao... ako nisi onda suti! Prije mjesec dana sam registrirao 2 skutera i znam sta su provjeravali tako da siguran sam da ce proci, nema vise muljanja!
Ivan46:
--- Citat: Deny - 25 Kolovoz, 2011, 19:57:07 ---ti si u srbiji gdje je jos divlji zapad,a u hrvatsku su stroziji zakoni pa je teze proc tehnicki :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ahahhaha divlji zapad. :laughing6:
ahahahahahahahhahaha :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
walkay:
--- Citat: Ivan46 - 25 Kolovoz, 2011, 19:57:37 ---mozda walkay da tablicu stavis na onu posudu od akomulatora,probusis rupu i saraf i stavr rijesena,vidit ce ti se cijela tablica,a i puno ce ti ljepse izgledati.
samo neznam jel ce murija srati radi toga,jer je uvucena,ja sam sebi tako mislio staviti,pa jel se to smije. :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Nesmije biti ispod rezervara, tako sam i ja mislio napraviti ali nemogu probusiti rezervar od ulja...
gagi racer:
ne od ulja.... probusi tamo gde ide sic... kod akumulatora, ako je tvoj noviji model... tako sam ja... i jako lepo stoji, i vidi se...
walkay:
--- Citat: gagi racer - 25 Kolovoz, 2011, 20:02:08 ---ne od ulja.... probusi tamo gde ide sic... kod akumulatora, ako je tvoj noviji model... tako sam ja... i jako lepo stoji, i vidi se...
--- Kraj citata ---
Znaci sam dolje probusiti tablicu i kutiju od akumlatora... a kako pricvrstiti gornji dio tablice?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju