Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (14/231) > >>

Ivan46:

--- Citat: walkay - 25 Kolovoz, 2011, 20:05:17 ---Znaci sam dolje probusiti tablicu i kutiju od akumlatora... a kako pricvrstiti gornji dio tablice?

--- Kraj citata ---
ma probusis samo tu posudu od akumulatora,stavis dva sarafa,drzat ce,nije tablica teska. i spustis tablicu dolje do blatobrana,ostavis mozda 4 ili 5 mm iznad da se nebi sudarali od vibracija kad se trese.

walkay:
Vidjet cu sutra kad budem dobio tablicu!  :icon_thumright:

mhr-team:
odlična kosačica... mnooogo mi se sviđa... samo tako dalje tjuneru  :notworthy: :icon_thumright:

Ivan46:

--- Citat: walkay - 25 Kolovoz, 2011, 20:27:00 ---Vidjet cu sutra kad budem dobio tablicu!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa da najbolje vidi sve sam,nisi ti glup,vec ces naparviti kak ti mislis da je najbolje,ja sam ti samo dao savjet,jer to se na mom runeru moze izvesti.

nego zanima me kolko je duzi amortizer od sp180,od ovoga moga na runneru,i jel bi pasao na runnera bez beda.

walkay:
Danas sam registrirao skuter!  ;D Sve je bilo u redu, jedino sto sam pun k**ra* novaca ostavio na tehnickom...  :angry7: Za pocetak ce ostati tablica kako je pa cemo vidjeti, ne izgleda lose!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju