Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 180 by walkay

<< < (12/231) > >>

walkay:
Bok svima, sutra idem na tehnicki pregled pa moram bit street legal, napravio sam home made nosac za tablicu! Cim bude proso tehnicki, stavit cu tablicu iznad kotaca...
Jos uvijek mi nije jasno kako cu staviti tablicu iznad kotaca onak ukoso... jednostavno ne ide, ali smislit cu nesto!

R@kija:
stavi tablicu ko kile,meni je tak prejebeno

gagi racer:
koji je tebi k**ra* ? ja sam otisao na tehnicki sve sa PM59, 28mm karbom koji se vidi iz avijona, i otvorenim plavim filterom i bez nosaca tablice...

Deny:

--- Citat: gagi racer - 25 Kolovoz, 2011, 19:50:47 ---koji je tebi k**ra* ? ja sam otisao na tehnicki sve sa PM59, 28mm karbom koji se vidi iz avijona, i otvorenim plavim filterom i bez nosaca tablice...

--- Kraj citata ---
ti si u srbiji gdje je jos divlji zapad,a u hrvatsku su stroziji zakoni pa je teze proc tehnicki  :icon_thumright:

Ivan46:
mozda walkay da tablicu stavis na onu posudu od akomulatora,probusis rupu i saraf i stavr rijesena,vidit ce ti se cijela tablica,a i puno ce ti ljepse izgledati.

samo neznam jel ce murija srati radi toga,jer je uvucena,ja sam sebi tako mislio staviti,pa jel se to smije. :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju