Općenito > Propisi

pitanje u vezi prijepisa

<< < (3/4) > >>

igor.sb:
znaju se pravila, ocito se ne drze svi toga

kod nas ne daju, ni u zgu moj bivsi sr kad se trebao regat, morao sam novi kupoprodajni praviti

tomovzo666:
nitko mi nista nije rekao o tome,kada je rega istekla bivsi vlasnik ga uredno odjavio,ja isao na tehnicki,prosao,odneo taj kupoprodajni iz 2mj u muriju i papire od tehnickog,lik uzeo kupoprodajni spremio ga u arhivu,meni potvrdio moje knjizice i sve ok

neuromaniac:
a ja nestignem završit skuter za 15 dana , pa ću vam javit iz prve ruke kako je prošlo kad budem išo regat ga  :icon_thumright:

i dali možda treba kakva potvrda o tome da je skut oslobođen poreza ?

zahvaljujem

tomovzo666:

--- Citat: neuromaniac - 10 Kolovoz, 2011, 14:10:34 ---a ja nestignem završit skuter za 15 dana , pa ću vam javit iz prve ruke kako je prošlo kad budem išo regat ga  :icon_thumright:

i dali možda treba kakva potvrda o tome da je skut oslobođen poreza ?

zahvaljujem

--- Kraj citata ---
ne treba ti nikakva potvrda

3alfa3:

--- Citat: igor.sb - 10 Kolovoz, 2011, 11:36:46 ---znaju se pravila, ocito se ne drze svi toga

kod nas ne daju, ni u zgu moj bivsi sr kad se trebao regat, morao sam novi kupoprodajni praviti

--- Kraj citata ---

Mislim da je taj sretnik naletio na nadrkanog zaposlenika na tehnickom, jer, za posjedovanje vozila ne trebas ni vozacku ni registraciju. Kaj ak ja zelim kupit auto da u njemu sadim cvijece?

Kupoprodajni ugovor (ovjeren od strane javnog biljeznika) je sve kaj ti treba (uz knjizicu vozila) da bi regao skuter. Datumi tu nisu bitni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju