Općenito > Propisi
pitanje u vezi prijepisa
neuromaniac:
moj je ugovor napravljen kod posrednika i tamo je gospođa opalila par pečata , znači li to da još moram ugovor ovjerit kod javnog bilježnika ili je pravovaljan takav od strane posrednika?
sry. na tolikim pitanjima :'(
tomovzo666:
--- Citat: neuromaniac - 10 Kolovoz, 2011, 18:06:49 ---moj je ugovor napravljen kod posrednika i tamo je gospođa opalila par pečata , znači li to da još moram ugovor ovjerit kod javnog bilježnika ili je pravovaljan takav od strane posrednika?
--- Kraj citata ---
ma to ti je to,nemoj bedirati zbog tog,popravi skut i tjeraj na teh
3alfa3:
--- Citat: neuromaniac - 10 Kolovoz, 2011, 18:06:49 ---moj je ugovor napravljen kod posrednika i tamo je gospođa opalila par pečata , znači li to da još moram ugovor ovjerit kod javnog bilježnika ili je pravovaljan takav od strane posrednika?
--- Kraj citata ---
Vjerojatno je to kao i kad kupis u ducanu - dovoljan je racun
igor.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 10 Kolovoz, 2011, 16:20:31 ---Mislim da je taj sretnik naletio na nadrkanog zaposlenika na tehnickom, jer, za posjedovanje vozila ne trebas ni vozacku ni registraciju. Kaj ak ja zelim kupit auto da u njemu sadim cvijece?
Kupoprodajni ugovor (ovjeren od strane javnog biljeznika) je sve kaj ti treba (uz knjizicu vozila) da bi regao skuter. Datumi tu nisu bitni
--- Kraj citata ---
cemu ovo boldano
ponavljam pri 1. registraciji polovnog vozila, kupoprodajni ne smije biti stariji od 2 tjedna, kao sto i pise u prvom postu
zasto ne znam, isto kao sto sam svake god morao vaditi potvrdu o prebivalistu, jer isto tako ne smije biti starija ne znam koji mjesec, mos mislit kao da se selim 10x godisnje
glupa administracija i placka
neuromaniac:
hvala svima na savjetima :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju