Općenito > Propisi
pitanje u vezi prijepisa
Ivan46:
--- Citat: neuromaniac - 09 Kolovoz, 2011, 19:51:12 ---evo sad mi je frend reko da je on nakon skoro dva mjeseca rego auto od prijepisa , kaže da je bitno samo platit porez kojeg u ovom slučaju nema ,
ili možda ima porez na skuter do 50 kubika ?
uglavnom neznam :angry9:
--- Kraj citata ---
ma nemora se na moped,platiti porez.
3alfa3:
meni je isto glupo da ga mora regat. Sto da se radi o kupoprodaji (do 50ccm) nehomologiranog vozila koje se ni ne moze regat? Ili sto ako ga on hoce samo uglancat i stavit u sobu?
Ivan46:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Kolovoz, 2011, 20:49:05 ---meni je isto glupo da ga mora regat. Sto da se radi o kupoprodaji (do 50ccm) nehomologiranog vozila koje se ni ne moze regat? Ili sto ako ga on hoce samo uglancat i stavit u sobu?
--- Kraj citata ---
ma ti kad ga prepises,kod javnog biljeznika vozilo je tvoje,a kad ces ga ti regati to je tvoja stvar.
alfist159:
bar do sad to nije bija problem, a mislim da nije ni od sad jer da je bilo bi apsurdno! sto je sa skuterima koji su na 4-5 kupoprodajnih ugovora a nisu registrirani ima 3 godine, nemaju papire? ne drzi vodu.
tomovzo666:
--- Citat: Ivan46 - 09 Kolovoz, 2011, 20:50:42 ---ma ti kad ga prepises,kod javnog biljeznika vozilo je tvoje,a kad ces ga ti regati to je tvoja stvar.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: tako sam i ja kupo skut u drugom mj i tada je napravit kupoprodajni i regao sam skut sa tim istim ugovorom u 5 mjesecu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju