Općenito > Propisi

pitanje u vezi prijepisa

<< < (2/4) > >>

Ivan46:

--- Citat: neuromaniac - 09 Kolovoz, 2011, 19:51:12 ---evo sad mi je frend reko da je on nakon skoro dva mjeseca rego auto od prijepisa , kaže da je  bitno samo  platit porez  kojeg u ovom slučaju nema ,

ili možda ima porez na skuter do 50 kubika ?

uglavnom neznam  :angry9:

--- Kraj citata ---
ma nemora se na moped,platiti porez.

3alfa3:
meni je isto glupo da ga mora regat. Sto da se radi o kupoprodaji (do 50ccm) nehomologiranog vozila koje se ni ne moze regat? Ili sto ako ga on hoce samo uglancat i stavit u sobu?

Ivan46:

--- Citat: 3alfa3 - 09 Kolovoz, 2011, 20:49:05 ---meni je isto glupo da ga mora regat. Sto da se radi o kupoprodaji (do 50ccm) nehomologiranog vozila koje se ni ne moze regat? Ili sto ako ga on hoce samo uglancat i stavit u sobu?

--- Kraj citata ---
ma ti kad ga prepises,kod javnog biljeznika vozilo je tvoje,a kad ces ga ti regati to je tvoja stvar.

alfist159:
bar do sad to nije bija problem, a mislim da nije ni od sad jer da je bilo bi apsurdno! sto je sa skuterima koji su na 4-5 kupoprodajnih ugovora a nisu registrirani ima 3 godine, nemaju papire? ne drzi vodu.

tomovzo666:

--- Citat: Ivan46 - 09 Kolovoz, 2011, 20:50:42 ---ma ti kad ga prepises,kod javnog biljeznika vozilo je tvoje,a kad ces ga ti regati to je tvoja stvar.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: tako sam i ja kupo skut u drugom mj i tada je napravit kupoprodajni i regao sam skut sa tim istim ugovorom u 5 mjesecu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju