I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
e ovako pošto sam naručio bočnu buzzeti nogaru kromiranu trebo bi pomoć oko montiranja....riječ je o roxu 2004 god
Citat: andy - 22 Veljača, 2008, 20:03:28e ovako pošto sam naručio bočnu buzzeti nogaru kromiranu trebo bi pomoć oko montiranja....riječ je o roxu 2004 godskini bocnu plastiku i montiraj je za kostur skuta
Citat: speed - 22 Veljača, 2008, 20:04:29Citat: andy - 22 Veljača, 2008, 20:03:28e ovako pošto sam naručio bočnu buzzeti nogaru kromiranu trebo bi pomoć oko montiranja....riječ je o roxu 2004 godskini bocnu plastiku i montiraj je za kostur skutamisliš da kadu cijelu skinem a ja mislio da bi bilo lakše skinut podnicu jer neznam kak obilježit gdje rezat plastiku
Citat: andy - 22 Veljača, 2008, 20:07:45Citat: speed - 22 Veljača, 2008, 20:04:29Citat: andy - 22 Veljača, 2008, 20:03:28e ovako pošto sam naručio bočnu buzzeti nogaru kromiranu trebo bi pomoć oko montiranja....riječ je o roxu 2004 godskini bocnu plastiku i montiraj je za kostur skutamisliš da kadu cijelu skinem a ja mislio da bi bilo lakše skinut podnicu jer neznam kak obilježit gdje rezat plastiku ne,skini plastiku ispod nogu lijevu bocnu,zasto trebas rezat plastiku?
Citat: speed - 22 Veljača, 2008, 20:09:02Citat: andy - 22 Veljača, 2008, 20:07:45Citat: speed - 22 Veljača, 2008, 20:04:29Citat: andy - 22 Veljača, 2008, 20:03:28e ovako pošto sam naručio bočnu buzzeti nogaru kromiranu trebo bi pomoć oko montiranja....riječ je o roxu 2004 godskini bocnu plastiku i montiraj je za kostur skutamisliš da kadu cijelu skinem a ja mislio da bi bilo lakše skinut podnicu jer neznam kak obilježit gdje rezat plastiku ne,skini plastiku ispod nogu lijevu bocnu,zasto trebas rezat plastiku? pa moram jer je nosač sa unutarnje strane kade(one donje plastike) pa moram rezat da ide nogara van....koji dio nisi skužio
Jao,ja to trazim duze vrijeme,dje si je uzeo,kolko para i ima li neko link na netu odakle se moze ona poruciti.I jos nesto moze li slika te sto si ti uzeo.
Citat: ichko - 22 Veljača, 2008, 21:08:46Jao,ja to trazim duze vrijeme,dje si je uzeo,kolko para i ima li neko link na netu odakle se moze ona poruciti.I jos nesto moze li slika te sto si ti uzeo.evo ti šifra i odi na http://www.scooter-attack.com/index2.php?lang=ei upiši pod article search ovu šifru WB-8562Ctamo je 20 € a kad dođe u hr oko 30 €
Citat: andy - 22 Veljača, 2008, 21:12:52Citat: ichko - 22 Veljača, 2008, 21:08:46Jao,ja to trazim duze vrijeme,dje si je uzeo,kolko para i ima li neko link na netu odakle se moze ona poruciti.I jos nesto moze li slika te sto si ti uzeo.evo ti šifra i odi na http://www.scooter-attack.com/index2.php?lang=ei upiši pod article search ovu šifru WB-8562Ctamo je 20 € a kad dođe u hr oko 30 €nogare bi ti trebalo obicno bit u yamahinom servisu, ja sam isto to trazio i naso tamo..samo sto je kostala 250 kn..pa nisam kupio..btw niste nebi trebo rezat ni busit ako je original za roxa oni uzmu u servisu onaj katalog sa djelovima i naruce ti sta trebash...gledo sam bas i ima i siceva pretapaciranih, bocnih nogara i svakojakih pi*darija, tj bar kod nas u servisu mogu narucit
em ti majstore od rupice koja je potrebna napravili crnu rupu kod tebe i sad ti to moraš da popravljaš.jesu li ti ostavili ovo od plastike što su izrezali.
Citat: mrcina - 22 Veljača, 2008, 21:29:56em ti majstore od rupice koja je potrebna napravili crnu rupu kod tebe i sad ti to moraš da popravljaš.jesu li ti ostavili ovo od plastike što su izrezali.nije to moja slika uzo sa drugog foruma...inače katastrofa ja bi ih zatuko da su meni nešta takvo napravili nogara je na lijevoj strani
Citat: andy - 22 Veljača, 2008, 21:37:00Citat: mrcina - 22 Veljača, 2008, 21:29:56em ti majstore od rupice koja je potrebna napravili crnu rupu kod tebe i sad ti to moraš da popravljaš.jesu li ti ostavili ovo od plastike što su izrezali.nije to moja slika uzo sa drugog foruma...inače katastrofa ja bi ih zatuko da su meni nešta takvo napravili nogara je na lijevoj stranija sam negdje vidio na roxu nogaru koja stoji pricvrscena tamo blizu dekla, tj izmedju dekla i te maske sto je na sici..tamo gdje je filter za zrak, mora tamo imat neki kurcic za ceg ga zasarafis....
Citat: chofus1 - 22 Veljača, 2008, 21:40:26Citat: andy - 22 Veljača, 2008, 21:37:00Citat: mrcina - 22 Veljača, 2008, 21:29:56em ti majstore od rupice koja je potrebna napravili crnu rupu kod tebe i sad ti to moraš da popravljaš.jesu li ti ostavili ovo od plastike što su izrezali.nije to moja slika uzo sa drugog foruma...inače katastrofa ja bi ih zatuko da su meni nešta takvo napravili nogara je na lijevoj stranija sam negdje vidio na roxu nogaru koja stoji pricvrscena tamo blizu dekla, tj izmedju dekla i te maske sto je na sici..tamo gdje je filter za zrak, mora tamo imat neki kurcic za ceg ga zasarafis....možda ide tak ali se mora skinut glavna nogara može bit i tak