Tehnički kutak > Styling skutera
vxr silver-black project **update**
master_o_fight:
stvarno ti skut sad na ništa ne liči ova plava boja je lijepa samo bi ga onda trebao pofarbati cijelog pa s nekim detaljima kao što je replcnt rekao a tebi se to ne sviđa no o uksima se ne raspravlja :icon_thumright:
@mali - da ali nije obrube bojao u farovima nego na oklopu odnosno plastici oko zadnjeg fara :icon_thumright:
MaLi_OdvALjivAc:
ma ne znam sta Vam znaci obrub, pretpostavljam okvir, pa reko da stavim ovo..nije ovo farbano, ovo je kao neka vrsta nonki, msm da je home made, ono od venicijanera-roletni, onaj stap sa cime ih zatvaras/otvaras
master_o_fight:
obrub je okvir u ovom slučaju isctran bojom kod zadnjeg fara pogledaj gore na slici :icon_thumright:
chofus1:
cuj na slici neizgleda..uopce...zato jer se srebrna neistice. tj preljev srebrne u plavu..itd itd..
jbg meni puca k**ra* oce se nekom od vas svidjet...i meni se nesviđa pola motora na forumu pa sutim..svako ima svoj ukus...
ugl nije cijeli zavrsen kao sto sam rekao, ranije...ici ce jos detalja... tako da....
charnel:
--- Citat: chofus1 - 01 Travanj, 2008, 21:47:45 ---cuj na slici neizgleda..uopce...zato jer se srebrna neistice. tj preljev srebrne u plavu..itd itd..
jbg meni puca k**ra* oce se nekom od vas svidjet...i meni se nesviđa pola motora na forumu pa sutim..svako ima svoj ukus...
ugl nije cijeli zavrsen kao sto sam rekao, ranije...ici ce jos detalja... tako da....
--- Kraj citata ---
kad ti puca k**ra* koji ga k**ra* uopce stavljas na forum
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju