Tehnički kutak > Styling skutera
vxr silver-black project **update**
chofus1:
--- Citat: charnel - 01 Travanj, 2008, 22:06:03 ---
--- Citat: chofus1 - 01 Travanj, 2008, 21:47:45 ---cuj na slici neizgleda..uopce...zato jer se srebrna neistice. tj preljev srebrne u plavu..itd itd..
jbg meni puca k**ra* oce se nekom od vas svidjet...i meni se nesviđa pola motora na forumu pa sutim..svako ima svoj ukus...
ugl nije cijeli zavrsen kao sto sam rekao, ranije...ici ce jos detalja... tako da....
--- Kraj citata ---
kad ti puca k**ra* koji ga k**ra* uopce stavljas na forum
--- Kraj citata ---
da se vidi da se nesto radi..itd...al samo kazem..da me boli briga dal se nekom sviđa ili..ne..nisam reko da nezelim da komentirate...
kolega nemoj se ti sad ljuti nest itd..
ja sam moslio to u ovo smislu...da ja radim motor za sebe,..kako ga ja zelim da izgleda itd...
a ne da ga mogu stavit na forum..pa da mi se ljudi dive i da govore kako mi je skuter super itd...
meni motor tj scoot za moj gusti a ostali nek seru/hvale kolko oce..uopce se neobazirem na to...
replcnt:
lol, šta čoeka je..bete, njemu je motor super i gotovo, a chofus trebo si stavit slike i ništa više nepisat a ostali nek pišu šta hoče, charnel očeš da te tučem
MaLi_OdvALjivAc:
ma kako je i sam chovus rekao da se vecini nece svideti, pogodio je.. Prvenstveno izgleda cudno runner sa kombinacijom boja gde lepsa ide na one manje plastike u ovom slucaju perla plava, a ona manje lepsa na vece-batak, te s toga svima izgleda cudnije nego inace! Da je obrnuto, plava na mesto umesto sive, bilo mi "lepse". Chofusu se ovako svidja i .
I da, matori kaciga ti je prelepa, vrhh!!!!
Yamaha_spy:
--- Citat: replcnt - 02 Travanj, 2008, 09:13:42 ---lol, šta čoeka je..bete, njemu je motor super i gotovo, a chofus trebo si stavit slike i ništa više nepisat a ostali nek pišu šta hoče, charnel očeš da te tučem
--- Kraj citata ---
l :toothy9:
charnel:
--- Citat: replcnt - 02 Travanj, 2008, 09:13:42 ---lol, šta čoeka je..bete, njemu je motor super i gotovo, a chofus trebo si stavit slike i ništa više nepisat a ostali nek pišu šta hoče, charnel očeš da te tučem
--- Kraj citata ---
oces ti da ja tebi zube prosetam... :violent1: :odj: :boxing:
:thefinger:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju