Tehnički kutak > Styling skutera
vxr silver-black project **update**
master_o_fight:
super ofarbano :icon_thumright:
chofus1:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 07 Travanj, 2008, 09:30:50 ---btw de mi reci kolko te izaslo lakiranje kod tog kikija?kolko vidim prejebeno je ofarbao,nema nigdje greske bar na slikama kolko se vidi
--- Kraj citata ---
cuj...to bi trebo njega nazvat...jer on se sa svakim dogovori posebno...al otprilike 1200-1300 kn ( neznam tocno jer negovori tocno kolko je koji motor naplatio bojanje)...sa felgama ja mislim da je bojanje cijelog motora....
Lav:
Moram komentirati , meni je motor predobar , i kombinacija boje....
Odlično odrađen posao , predobar mi je motor kažem , kombinacija boje odlična i ostalo...
Samo da je moj ,, rega obavezno ispod ,, ovako mi je ružno kad je rega na blatobranu , na mjestu retrovizora cepovi da nije rupa , ili mali vizir i cepove da nije rupa....
Pa onda mali tuning mašine još pa spuh , ali u planu je to spuh ok ...... :icon_thumright:
chofus1:
--- Citat: Lav - 07 Travanj, 2008, 23:57:16 ---Moram komentirati , meni je motor predobar , i kombinacija boje....
Odlično odrađen posao , predobar mi je motor kažem , kombinacija boje odlična i ostalo...
Samo da je moj ,, rega obavezno ispod ,, ovako mi je ružno kad je rega na blatobranu , na mjestu retrovizora cepovi da nije rupa , ili mali vizir i cepove da nije rupa....
Pa onda mali tuning mašine još pa spuh , ali u planu je to spuh ok ...... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma ici ce..imam odrezani taj blatobran..pa ce ispod na neki undertail ici tablica...spuh u planu..kucelj...treba novca samo :)
vizit moram nabavit mali..niko nece da proda :glasses9: :glasses9: itak..ima tu posla još...
:::Bruno::::
imam ti ja mali vizi.. 100kn (neznam koliko je cijena novog pa sam stavio tu cijenu)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju