Imam jedan problem, probat cu objasnit sto detaljnije
skuter je zadnjih mjesec dana imao sumove u masini koji su bili sve jaci i izrazajniji, mislio sam da je klipnjaca otisla ali kad smo prije par dana otvorili masinu vidim iglicasti lezaj je otisao, a sve ostalo izgledalo sasvim normalno, stavim ja novi lezaj, zatvorim masinu...palim, skuter ide ko bog..nista ne sumi iz masine
Jedna bitna stvar...dok nisam servisirao taj iglicasti skuter se nije mogao paliti na anlaser jer je valjda klip radio preveliki otpor i anlaser nije uspjevao zavrtiti, kad je iglicasti promjenjen skuter je iz prve zapalio preko anlasera
Vozim se par dana, napravio sam otprilike 500 km od kad je promjenjen iglicasti i vidim da se polako opet cuje neki zvuk iz masine (mislim da je lagani pocetak istog problema) i skuter opet teze pocinje paliti na anlaser
Mislio sam u pocetku da je iglicasti tvornicki los i sad da je rjesena stvar ali izgleda da problem ide dublje...ocito je neki problem sa klipnjacom, dali je ona u ekscentru ili onaj utor gdje sjedne iglicasti nije dobro centriran...
Volio bi neki vas komentar na ovaj problem