Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem s Runner-om???

<< < (2/4) > >>

massi:
ako ti se ugasio i nece vise upaliti slobodno otvori glavu i skini dolje cilindar i kupi nov klip i karike ista stvar se meni dogodila na malossi sportu  donja karika je ostala cijela i imala je nesto kompresije i isto pucalo iz auspuha i kad sam otvorio imao sam sta vidjeti gornja karika probila i zato ima nesto sitno kompresije jer donja donekle drzi samo ja sam dao poslje sport na specijalu jer su bili veliki risevi

Kamba:

--- Citat: massi - 06 Kolovoz, 2011, 13:58:21 ---ako ti se ugasio i nece vise upaliti slobodno otvori glavu i skini dolje cilindar i kupi nov klip i karike ista stvar se meni dogodila na malossi sportu  donja karika je ostala cijela i imala je nesto kompresije i isto pucalo iz auspuha i kad sam otvorio imao sam sta vidjeti gornja karika probila i zato ima nesto sitno kompresije jer donja donekle drzi samo ja sam dao poslje sport na specijalu jer su bili veliki risevi

--- Kraj citata ---

...jel to moj  Sport.... :icon_biggrin:

...definitivno kompresija u banani....pukne iz auspuha jer nakupi benzina i onda ga zapali u auspuhu i pukne... :icon_thumright:

massi:

--- Citat: Kamba - 06 Kolovoz, 2011, 14:01:51 ---...jel to moj  Sport.... :icon_biggrin:

...definitivno kompresija u banani....pukne iz auspuha jer nakupi benzina i onda ga zapali u auspuhu i pukne... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
taj tvoj sport je placen u italiji u charli moto 150 eurića  :icon_thumright:
a onaj sport je zapravo prodan za 250 kn sa cilindrom i glavom clanu neznam kako se zove mislim mako i on ga je radio na specijalu nisam ja

Kamba:
jbte 150 eura,nisu normalni.... :angry7:

...usput da ti velim,jako sam zadovoljan..oko milju sam prešao dosad,sve 5.... :notworthy:

massi:

--- Citat: Kamba - 06 Kolovoz, 2011, 14:07:03 ---jbte 150 eura,nisu normalni.... :angry7:

...usput da ti velim,jako sam zadovoljan..oko milju sam prešao dosad,sve 5.... :notworthy:

--- Kraj citata ---

zasto nisu normalni sta preskupo  :laughing7:
svaka cast i sretno sa njime  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju