Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem s Runner-om???

(1/4) > >>

marin18:
Ovako, danas mi se skuter ugasio u voznji.Sekundu dve prije nego sto se ugasio osjetio sam pad okretaja....Odem doma po svijecicu, provjerim dali baca iskru, vidim da baca, prije nego sto sam je stavio dobro sam iskurblo da izbacim visak benge jer sam ga malo gnjavio nakon sto se ugasio  :icon_biggrin: I opet nece da upali samo svaki 6 put pukne iz spuha, pokuso sam u par navrata ali nikakve promjene......opet skinem svijecicu i vidim da je lagano vlazna ni blizu mokra ko sto sam ocekivo da ce bit,kompresija mi se cini ok............Sto bi moglo bit, mozda vakum??? HVALA

Loris Ri:
to i mene zanima jer frendu je isti slucaj,samo neznam dal je on sta gledo dal ima kompresije,svijecicu....moram ic vidjet danas....

Rox-Rab:
ako puca iz spuha to upucuje na nesto sa strujom

Miki-speedy:
Koliko dobra kompresija?
Da nije nestalo ulja ili vode?
Vakum ne vjerujem da je problem,jer da jest bila bi mokra svjecica,pljuvao bi bengu na spuh al opet provjeri samo otkopcaj crijeva sa vakum ventila i ne smije sikljat gorivo zatim stavi crijevo na donju pipu i povuci bengu kad povuces gore mora pocet izlazit benga

Loris Ri:

--- Citat: Rox-Rab - 06 Kolovoz, 2011, 13:09:33 ---ako puca iz spuha to upucuje na nesto sa strujom

--- Kraj citata ---
ja sumnjam na namotaje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju