Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem s Runner-om???

<< < (3/4) > >>

marin18:

--- Citat: Kamba - 06 Kolovoz, 2011, 14:01:51 ---...jel to moj  Sport.... :icon_biggrin:

...definitivno kompresija u banani....pukne iz auspuha jer nakupi benzina i onda ga zapali u auspuhu i pukne... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
kompresiju sam gledo onako na prst, koda ima i nema kompresije  :icon_biggrin: ic cu danas pogledat dali uopce dobiva bengu, jer sam ga masu kurblo ali svijecka nije bila mokra nis skoro.......ako je zaribo sva sreca da imam novu garnituru doma pa ce se black-rox malo s tim igrat dok sam na godisnjem  ;D

massi:

--- Citat: marin18 - 06 Kolovoz, 2011, 14:16:44 ---kompresiju sam gledo onako na prst, koda ima i nema kompresije  :icon_biggrin: ic cu danas pogledat dali uopce dobiva bengu, jer sam ga masu kurblo ali svijecka nije bila mokra nis skoro.......ako je zaribo sva sreca da imam novu garnituru doma pa ce se black-rox malo s tim igrat dok sam na godisnjem  ;D

--- Kraj citata ---
pa kazem ti ima i nema kompresije zato jer ti drzi donja karika jos nesto sitno  :icon_thumright:

marin18:

--- Citat: massi - 06 Kolovoz, 2011, 14:20:04 ---pa kazem ti ima i nema kompresije zato jer ti drzi donja karika jos nesto sitno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
i ako je pukla karika, stvarno neznam koji bi razlog mogao bit mjesavina je uredno rađena 2 posto sa dobrim uljem, svaki put skut je uredno zagrijan 5-6 min lagane voznjice i onda normalno?

Kamba:
Nema razloga! Pukla pukla,šta sad? Nemoš ti tu ništa,nadaj se samo da nije šteta i na cilindru ako je do karika uopće!

marin18:

--- Citat: Kamba - 06 Kolovoz, 2011, 14:40:26 ---Nema razloga! Pukla pukla,šta sad? Nemoš ti tu ništa,nadaj se samo da nije šteta i na cilindru ako je do karika uopće!

--- Kraj citata ---
imam doma novu mhr replicu, malossi radilicu, dell 19....tako i da je zaribo me bas ne brine, samo mi je skuter 2 kilometra od kuce pa nebi htio da dobi noge  :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju