Ostalo > Motocikli

Kako se kontrolirate kod brzine

<< < (2/14) > >>

3alfa3:

--- Citat: istipa622 - 05 Kolovoz, 2011, 00:36:41 ---uglavnom nekad krenem na vožnju i rečem sam sebi...sada ću polako, kako svi tako i ja, ali onda dodem do prvog auta pa ga preteknem, pa mi i drugi smeta, pa dođe neki lijepi zavoj i moš ga hebat niš od moje polagane vožnje  :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---

Isto i kod mene, a vjerojatno i kod svih drugih. Svaki put (zadnji put prije 3 dana) kad odem na veci djir si kazem ovaj put 5% lakse, ali to u pravilu bude par postotaka brze.

Mislio sam da je 40 minuta (i to u sezoni) od Senja do Karlobaga dovoljno brzo da to nazovem brzom voznjom, ali evo, prije 3 dana sam to obavio za 37 minuta i to uz jako puno preticanja i nekih zavoja gdje sam bio prisiljen vozit barem duplo sporije od planiranog. S tim da na ravnim dijelovima nisam odvrno gas do kraja nego max 140-150 km/h jer me to ne pali nego vise volim zavoje proc u velikom nagibu.
Zato sam na povratku od Korenice do ZG jednostavno letio i kad sam doso doma sam bio sretan sto sam ziv jer zadnja guma je imala veliki cavao u sebi i vec je ispustila pola bara. Da nisu guzve na autoputu isao bi KA-ZG po autoputu, a tamo ne mogu odolit barem na minutu stisnut koliko ide (ostatak vozim 160 km/h) i ne znam kako bi to zavrsilo sa cavlom u gumi

Loris Ri:
ja nemam problema sa tim,kad si zacrtam da cu ic pomalo idem pomalo(tu i tamo prestignem nekog penzica u golfu 1,citroenu c3,daewoo matiz,chevrolet spark,stojadin,fico to su najcesci auti od penzica  :icon_biggrin: :icon_biggrin:)
50-60,a kad ocu vozit po svom gustu odem dir po magistrali do crikvenice,ljepa cesta,malo prestizat i onda nazad il po magistrali ili okolo preko triblja....

JogFromYamaha:
gle i ja nemam problem da se kontroliram u gradu nikad al nekad mi se mozak iskljuci i vozim intuitivno mozda 50-60% svojeg arsenala spretnosti i tehnika al znam mjesta di su sami zavoji a nema nikog a asvalt nov i super grip ima. Meno osobno max brzina ne tera i odem na staze i tam ga iskalim do limita vec mi se desilo da sam na staroj jamahi s desne strane poslajfao lonac i odmorista za noge se redovno mjenjaju kao i plocice na cizmama i slajderi nakon par sati na stazi.
Jedino kad kruzam mi se dogada i to dok kruzam na dulje voznje od 2-3 sata

Deny:
u zadnje vrijeme sam poceo da se kontrolisem normalna voznja ,prije stalno pun gas dok me nije kostalo tudjeg slomljenog mayestya 400, tri slomljena rebra ,unutrasnje krvarenje itd

BlackNaranča:
ja jos nisam poceo ni razmisljati o kontroliranju brzine voznje  :toothy11:   .... morat cu pocet uskoro jer ce me kostat zivota kako je krenulo...   :frajer:

po gradu nikad ispod punog gasa skoro na skuteru, u autu uvjek 30-50kmh iznad ogranicenja, a na otvorenoj ... a bolje da ni ne pricam kad se vozim onda se vozim do maximuma  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju