Ostalo > Motocikli

Kako se kontrolirate kod brzine

<< < (3/14) > >>

3alfa3:

--- Citat: JogFromYamaha - 05 Kolovoz, 2011, 11:28:22 ---gle i ja nemam problem da se kontroliram u gradu nikad al nekad mi se mozak iskljuci i vozim intuitivno mozda 50-60% svojeg arsenala spretnosti i tehnika al znam mjesta di su sami zavoji a nema nikog a asvalt nov i super grip ima. Meno osobno max brzina ne tera i odem na staze i tam ga iskalim do limita vec mi se desilo da sam na staroj jamahi s desne strane poslajfao lonac i odmorista za noge se redovno mjenjaju kao i plocice na cizmama i slajderi nakon par sati na stazi.
Jedino kad kruzam mi se dogada i to dok kruzam na dulje voznje od 2-3 sata

--- Kraj citata ---

Ja sam na zadnjem djiru stavio orig. zadnji lonac i isto sam ga poderao  ;D
Takne asfalt mozda i prije fuzica..

marin-w:

--- Citat: JogFromYamaha - 05 Kolovoz, 2011, 00:32:53 ---EVo pitanje koje me interesira i koje sam dosta diskutirao s kolegama.
Koja je najbolja tehnika da se suzdrzite brzine?

Ja imam problem pri kojem se "uljuljam" i ajmo rec nesvjesno mi se dogada
da jednostavno iz gusta se naginjem pa pocne prvo koljeno van pa drugo i
odjednom se vozim 3-4 puta brzinu ogranicenja bez da forsiram sebe.
Ja sam sebi razvio tehniku da vozim bez lijeve ruke na gurvenalu
i tako se sam limitiram ponekad da mi ne dode da se pocnem bacat u zavoj
jer ne koristeci lijevu ruku i "kruzat" se onesposobljavam da radim stvari kao
promjenu tezista, kontra upravljanje te slicne fore koje inace stalno koristim
kada se "uljuljam" u brzinu.

Kako se vi kontrolirate najefektivnije bez da gledate stalno na sat?  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Ukljucis igo navigaciju i na slusalice......."prebrza voznja"......."prebrza voznja"........:)

3alfa3:

--- Citat: marin-w - 05 Kolovoz, 2011, 17:21:46 ---Ukljucis igo navigaciju i na slusalice......."prebrza voznja"......."prebrza voznja"........:)

--- Kraj citata ---

Ja to imam na garminu u autu i svaki put mi je najlakse ugasit navigaciju, a ne stisavat ton  :toothy12:

SixPack:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Kolovoz, 2011, 16:07:03 ---Ja sam na zadnjem djiru stavio orig. zadnji lonac i isto sam ga poderao  ;D
Takne asfalt mozda i prije fuzica..

--- Kraj citata ---

Probaj ga poderat na glatkom (gradskom) asfaltu  :icon_biggrin:
Ljudi ginu jer ne razmišljaju s glavom! Oni koji imaju dobar osjećaj za volan i procjenu, ne moraju gledati kazaljku, oni koji svako tolko imaju ili su imali neko sranje, izletanje ili slično, njima bi bilo pametno da se opale po glavi prije svake vožnje  :toothy12:

ive_91:
imo sam do sad dosta sranja motorima sto mojom krivicom sto tudjom, najgore od svega padnem svojom krivicom i nakon mjesec dana mi izleti lik sa kombijem iz sporedne i opet roknem.!

na ravnici rijetko kad da ga peglam, ak je ljepa cesta bez kuca i ostalog stisnem ga naravno nemora bit do maximuma ali ga stisnem, ako je cestalosija uvijek ciljam da se vozim normalno i cekam zavoje da obatalim gas i legnem u nagib..

u zavojima se prepoznaju junaci, nazalost boli kad padnes sa 100 i imas posljedice ak nisi u full opremi. a mislim da ak padenm sa 200 da me nece uopce boljet. nist osim par komada drva oko mene.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju