A šta ako čovjek čeka najbolju ponudu,na to niste računali?
pa dobro to, ali onda mi se kao neki ovdje na forumu javi sa porukom tipa: " e daj mi posalji sliku pliz od tog i tog imam jos dosta ponuda pa kad razmislim javim ti se!!!! " i oke sta, al ne kuzim sta je toliki problem napisat u poruci da, ne, mozda!
koliko vam je vremena potrebno za to
ja sam masu puta pricao okolo kupit cu ovo, ono ili nezz sta evo zna i matija i hvala sto me podrzao i komentirao ovu temu, pa nisam stavljao takve glupe oglase tu na forum jer sam znao da trenutno u dzepu nemam ni za biber i ako nabavim nesto love i ako ce ostati isti plan onda cu staviti da kupujem to i to...
ja priznajem ja imam 20. fckin god. i nisam pobrao svu pamet ovoga svijeta i priznam da sam jos klinac mozda u nekim stvarima pa ne radim takve debilane... puna mi je kapa vec toga...
hvala vam svima sto razumijete i sto ste me podrzali, i eladio sad bar znam sto treba uciniti... od dns svi koji to rade dobit ce ocijenu na trznici, 1,2, puta mogu prijec preko toga ali treci put buraz evo tebi jedna ocijena manje pa se ti zali, ako ti se ne svida slobodno napusti forum necemo se mi bunit...