I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
dopizdi ti auto nakon 2 godine?onda imas rent a car pa se vozi
da onda cu skocit u podrum zapalit ga i vozit se na posao s podrumomi dobro da ima podrum velik gepek pa i bacvu vina bez problema s sobom mogu vozit
netko na primjer kupi novi auto na obrt...i dobije povrat pdv-a i taj ga auto izadje 23 posto jeftinije, proda nakon 2 godine za tu cijenu i opet kupi drugi bez da ista gubi...tako rade ljudi koji imaju obrt
nejde baš tako ne, jer bi onda svi to radili.2veky: ljudima auti dopizde i dosade pa zato prodaju. ja sigurno preko 2-3godine nebi imao auto, zato i nebi uzeo novo da ne izgubim puno
onda vjerojatno imate previse para... Ja kada bi uzeo auto za toliko para najmanje bi ga imao do 200 000km
prvi put da se slazem s tobomlipo je to kad mos kupit novo auto svake 3 godine xD
zato san i napisao da ja nikad nebi kupio novi auto i onda ga prodo za 2-3god, jer bi na njemu izgubio preko 50%rabljeni auto se najviše isplati kupit sa 3godine i prodat sa 5, jer se najmanje gubi. ja sam uzeo golfa lani u 5mjesecu i platio ga 11500e, a sad ga mislim prodat i u oglasu su je za 500e više, a dat ću ga za cca 11 i gubim minimalno.i tako svako godinu dvije auto prodaješ/kupuješ i uvijek se vrti otprilike ista lova bez da moraš dodatno dodavat za istu klasu auta
di radis i odakle ti takva lova kada si ti kupio golfa od 11000 eura
jel to tvoj problem.... sta , niko nesmi imat 200 kn u novcaniku?
sa 21 godinu da je sam dao 11000eura? je k**ra* moj