promjeni baterijicu na maticnoj ploci!!!
gdje ih ima za kupit? vidio sam da si tak ekipa rjesi tajproblem, prvo cu probat bios updateat, jer nije updatean od kad je komp, pa cu vidjet... ima dosta ekipe takvih problema, sve komponente su im ok i stave drugu maticnu, opet isto, stave drugo napajnje, i opet isto...katastrofa...
evo od jednog lika post:
dakle juce kupio novi proc i memoriju, plocu kupio polovnu s foruma tu(stara 3 mj s garancijom), ostatak je ostao od prije, slozio sve to kao spada i komp nece bootat, isprobao sve kombinacije 2 kinga, s prvom plocicom svi utori, s drugom plocicom svi utori sito, s oba 2 mjenjat utore, pa onda iz drugog kompa isto izvadio 2 kingmaxa i probavao opet isto i nista..5 puta sam prestekavao sve kabele iz napajanje pa nije ni to..
i nakon milijun pokusaja podignut sistem doslo je do biosa nakon sta sam izvadio bateriju i vratio je nakon 1 min, i uspio instalirat win, cak promjenit bios, i instalirat sve drivere i nakon svih tih instalacija drivera i uspjesnih restartova sada opet boota nakon 20-ak pokusaja..prije je bootalo skoro svaki put nakon sta sam vadio bateriju sada je stvarno random i pali sve rijede i rijede...
znaci probao sam s 2 napajanja(oba chief) nije do njih , ne boota iz prve s nijednim..
isto s 2 grafe(9600gt i 7900gs) isto nije do njih
2x1 gb kinga x2 ista stvar
mogu jos probat promjenit procesor ali sumnjam da ce i to pomoc..
ako ima netko idaja neka puca jer sam vec lood..
i da maticna, i proc su kupljeni juce, ploca,grafa,dvdrw,napajanje kupljeno u linksu, dali im ja to mogu odnest na popravak ako nisu bas svi dijelovu pod garancijom-mislim na diskove koji su kupljeni u ve-milu?
sad ga ugasio pa upalio i nista, nakon reseta se podize, i tako opet jos jednom, nakon 5 min ga opet u gasim i pokusam upalit i nece niti nakom 10 reseta.. , vec pol ure pokusavam ga upalit ali nista, samo se sve zavrti, niti bip , nista, nema bipa kada ulazi u win ..