Tehnički kutak > Injection
ECU
3alfa3:
--- Citat: Aprilia maniac - 05 Kolovoz, 2011, 16:41:39 ---čuo sam da su rolice 7,5 i 7,7 grama najbolje kod ditecha za krajnju brzinu :)
--- Kraj citata ---
ne postoje rolice najbolje za max. brzinu i posebne rolice za najbolje ubrzanje.
Ako su rolice ODGOVARAJUCE tezine, onda je i ubrzanje i krajnja najbolja
Aprilia maniac:
Kod mog ditecha uopće nije tako... Je da u kur** al što ću mu ja.. Sa rolicama od preko 7 grama mi ide preko 100,a slabo mi ubrzava,sa rolicama 4.9 grama mi predobro ubrza al neće preko 91,92..a sa rolicama od 5.5 g do 6 grama mi ubrzava tako-tako a u krajnjoj neće preko 95,96..ja sad neznam zasto mi je to tako al jbg..
Iwo SR Tuono:
prodajte vi diteche, nije to za vas :icon_thumright:
top kajla ti netreba kad on sam zakreće paljenje
Zeljac:
da i nek kupe tvog piaggia ::) hahha salim se :toothy12: ugl ako vam se neda sarafat prodaj te to i kupite karb
i meni je to bzv za tu kajlu kad paljenje samo pomice paljenje ali kako je onda hgt dobio skoro 1 konj :dontknow: da njemu mozda nije radio taj sta pomice paljenje hahah :toothy9: :laughing6:
Aprilia maniac:
A zeljac jel znas mozda koliko bi otprilike novaca koštalo prebacivanje sa ditecha na karburator? (Sa polovnim djelovima) ako mi se opet pojavi neki kvar bome ću ja njega na karburator prebacit..:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju