Tehnički kutak > Injection

ECU

<< < (3/7) > >>

Zeljac:
meni isto trokira na malom gasu nemam pojma zasto i ma 4/5 gasa i stvarno taj problem vise mi ga je preko glave jer je sve novo novo znaci nema sta nisam promjenio i trokira mi i svjecica mi dura max 1000 km  :'(

Tadr3:
neznam, ja mislim da je to do ECU-a ili bobina... vidit cu za vikend

samo ako stavite 3stupnja kajlu pod lerom ce radit jos gore ali ima šus i vise snage na vecim okretajima... ne puno ali  :headbang:

Aprilia maniac:
meni svjećica dura i manje od 1000 km...i motor mi više neće pali na nju...a kad ju stavim na neki drugi ditech.taj ditech pali bez problema... :o

--- Citat: Tadr3 - 04 Kolovoz, 2011, 08:38:49 ---neznam, ja mislim da je to do ECU-a ili bobina... vidit cu za vikend

samo ako stavite 3stupnja kajlu pod lerom ce radit jos gore ali ima šus i vise snage na vecim okretajima... ne puno ali  :headbang:

--- Kraj citata ---

A prije ti je to do ECU nego do bobine ja mislim..

A što ti je to kajla? neznam...  :dontknow:  :dontknow:

i rekao si da ćes za vkend vratit lamelice na staro,zar se one mogu pomicati i podešavat?  :dontknow:

Tadr3:
top performance kajla koja drzi magnet, ali ona je tak napravljena da zakrece paljenje 3 stupnja u koju oces stranu biras sam...

a lamelice sam izrezao malo vece (polinijeve karbonske) i stavio ih bez onih limica, kao limitatora... ali mi se cini da pod velikim okretajima se previse razbacaju pa ne zatvaraju do kraja... pa nema zraka... sad sam u firmi posudio radapciger ali je sa dva kraka pa cemo vidit mozda i danas sve napravim :) i moram si uzet teze rolice, 7 grama cu stavit ili cak teze... a i nabavio mi je frend leovince zute federe kvacila

Aprilia maniac:
čuo sam da su rolice 7,5 i 7,7 grama najbolje kod ditecha za krajnju brzinu  :)

kad to sve složiš kako treba to će bit prava zvijerka od motora  :)   :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju