Tehnički kutak > Injection
ECU
Zeljac:
po meni bi ti najbolje bilo nabavit od karba struju 150 kn max karb 200 300 kn vakum pumpica sat mislim da je isti sve zavisi zacepit nekak rupu kompresora kompresor prodat injektore prodat pumpu goriva i to prodat od ditecha struju pupu ulja i tak te pi*darijice da ti se isplati al opez neznam mislim da sam ti sve reko :dontknow:
Aprilia maniac:
Hmm a rupu di je kompresor bi ja začepio samo tako da izvadim onaj mali kotačić iz njega pa nek on i dalje tamo stoji bez da radi..
A što se tiče pumpe ulja,jel mogu ja umjesto toga da je skidam samo začepit onu rupicu na karburatoru?
A ako stavljam karb jel moram onda stavit i drugu glavu(ovaj moj ditech je vodeno hlađenje i sad ima li običnih sr-ki na vodeno hlađenje odnosno zanima me koja glava mašine tu paše ako se i nju treba mjenjat) ?
Zeljac:
da to stavi onaj stari kompresor izvadis klip iz njega feder plastiku onu i zacepis ono dje ti ide crjevo u injektore to crjevo zacepis a sta se tice pumpe ulja stvarno nez na koji princip radi na karb masini tako da nez oko toga bas nemoras ali ovu glavu i injektorre mozes prodat trebas od morini karb masine kapu ili izvadis rasprsivac pa tam nesto gaguras tak da zacepis tu rupu od rasprsivaca ako ne budes mogo naci od morini karb masine kapu da od srke starije morini masine ti trebas kapu ali moze i ovak kak sam ti napiso :toothy9:
Aprilia maniac:
--- Citat: Zeljac - 06 Kolovoz, 2011, 12:21:07 ---da to stavi onaj stari kompresor izvadis klip iz njega feder plastiku onu i zacepis ono dje ti ide crjevo u injektore to crjevo zacepis a sta se tice pumpe ulja stvarno nez na koji princip radi na karb masini tako da nez oko toga bas nemoras ali ovu glavu i injektorre mozes prodat trebas od morini karb masine kapu ili izvadis rasprsivac pa tam nesto gaguras tak da zacepis tu rupu od rasprsivaca ako ne budes mogo naci od morini karb masine kapu da od srke starije morini masine ti trebas kapu ali moze i ovak kak sam ti napiso :toothy9:
--- Kraj citata ---
hvala ti puno na pomoći :headbang:
još ću se ja malo raspitat po forumu dal trebam još neke sitnice promjenit ako ga budem na karb prebacivao :)
Zeljac:
ja nesto razmisljazmisljam injektor prebacit na usis al opet neznam cini mi se da bi to bilo premalo goriva :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju