scooter-center je najskuplji po meni,bolje scooter-attack al eto
uzmes
stage 6 pro replica spuh ili stage 6 sport pro - mala cijena a radit ce posao 240 km( a sport pro 335 km )
cilindar posto si pocetnik neki gusani malossi sport ili top trophy,moze i dr evo 280 km(290 trophy)
onda obavezno neki iglicast nije skup 20 - 30 km
svjecica imas na scooter-attacku B8HS ili B9HS(radije B9HS) - 5 km
karburator 19 arreche ili dellorto(delllorto je skuplji) 130 km ti je arreche(170 km dellorto)
set dizni za karb 20tak km
zatim uzmes malossi multivar 130 km
set valjaka 16x13 od 5,5 do 7,0 grama,ne bi bilo lose uzeti i od 4,0 do 5,5 grama - jedan set kosta 26 km
dalje bi uzeo set malossi centralnih federa(bijeli,crveni,zuti) 42 km
set federa za kvacilo 25-30 km
takodjer bih na tvom mjestu uzeo malossi torsion controler - 10tak km(gledao sam u projektu kod danc00,nenormalno ga hvali,a ne vjerujem da ga je malossi potplatio
,sto da ne tih 10 km iskoristi i da budes siguran )
mozes takodjer uzeti i neko kvacilo i zvono,ali u prvi mah ovo je dovoljno,imas sve zivo da ga ustelujes
kosta 960 km na scooter-attacku,ali ako narucis da ti dodje direkt u bih,mnogo su manje cijene,druga opcija ti je skuplja za 100 km zbog tog sport pro auspuha,ali ako se nekad odlucis stavljat jaci kit(klip,cilindar) da ne moras mjenjat spuh,to je po meni to,takodjer dok nisam zaboravio,ako ti je stariji skuter i dosta presao,trebalo bi zamjenit lezajeve na radilici i semeringe to ti je jos 70 km(stage6 poliamidni kavez)
ako ti treba pomoc,javi se i ja sam iz Sarajeva
ostali clanovi ce ti eventualno korigovat ovaj setup sto sam ti ja rekao
EDIT : zaboravio sam da zbog veceg karburatora,moras uzeti i prirubnicu,ne vjerujem da moze na serijsku,ona ti je 30tak km
i ne bi bilo lose neki remen(po meni je dobar motoforce kevlar) 35 km