Ja počeo motati još u prvom srednje (Dok je domingo bio 8 kuna, a Excellent 9.50 kn).
U zadnje vrijeme mi je sve teže naći dobar duhan (jbg, ja i ekipa kupujemo na kile), ali zna mi se potrefiti da duhan Golden Virginia-e dobijem po 120kn/kila.
Najčešće motam na mašinicu, dok radim (vozim) mi je nezgodno na ruke motati, a najčešće nemam vremena ni za cigaru ispušiti do kraja, a kamoli da motam u vožnji (da se, ali čemu se zaje8avati sa nečim tako banalnim? Nije vrijedno toga)..
Pred malo sam opet počeo miješati sorte (neznam kako se točno zove ova koju imam doma) sa ovim kupovnim aromatiziranim (Vanilija, višnja, šljiva...) i mogu reći da taman dođe kao osvježenje.. Ne radim pola-pola, tek toliko, da malo osjetim aromu.. Barem ne suši grlo.
Nalazim duhan boljim od kupovnih cigara (jbg, godinama sam pušio plavi ronhill, sada kada mi se neda motati kupim žuti Camel), a dodatni plus mi je što
uštedim masu para motajući. Čak ni ove vrećice po 40ak grama koje kupujete na kioscima više nisu isplative.
Za normalni duhan nećete proći ispod 30 kn, a od vrećice namotate cca 2 kutije. Za 15 kn po kutiji imate i partner, pall mall(i ja ostao šokiran, to je kvalitetna cigara... Ima u TC-u (Ri) na petom katu) i još masu drugih cigara.
bacite malo na papir koje pare mjesečno popušite.. Ja sam popušio dobar auto i motor do sada.
E da, ako netko ima dobru vezu za dobar duhan, slobodno na pm.. A tko mi kaže da odem do cige na štand, onaj njegov korov ću mu u guzicu nabit'