Tehnički kutak > Tuning skutera
pitanje runner tunning
Ivan46:
--- Citat: Babalui - 13 Kolovoz, 2011, 11:11:53 ---ma daa znam,još sam sav u dilemi kako će to radit i šta izabrat :icon_biggrin: uglavnom,daa ako stavim airbox onda će bit na prodaju gljiva ta.. 35-38 je promjer te gljive malossi a imam i još jednu polini istih dimenzija čini mi se.. za nju moram pogledat još.. a to ti je ona polini gljiva sa plavom spuzvicom koja se lako skida i pere.. pod kutem je ta gljiva..25 ili 45 stupnjeva i to moram pogledat.. ta plava je korištena malo a malossi je nova novcaata.. :icon_thumright: čujemo se još tu..danas sutra sastavljam motor pa ću znat sve..
--- Kraj citata ---
pa meni je na karbu promjer 32mm,ali dalo bi se nest napraviti da mi pase ta gljiva,javi mi se na pm ako moze slike da mi posaljes.
Jurich:
jeli iko ima malossi multivar na novom runneru a da su mu ostale komponente bile standardne?
zanima me radi tezine rolice
Babalui:
--- Citat: Ivan46 - 13 Kolovoz, 2011, 15:21:24 ---pa meni je na karbu promjer 32mm,ali dalo bi se nest napraviti da mi pase ta gljiva,javi mi se na pm ako moze slike da mi posaljes.
--- Kraj citata ---
slozio sam motor za vikend..turpijica vristi sa gljivom i odmah na prvom djiru sam ju zgljecio sa sicom.. Al vristi i dalje;) al nije za prodaju.. Nebi uvalio tako nekom to! Igrat cu se malo sa tim gljivama jos..
IceMan:
--- Citat: Juri? - 13 Kolovoz, 2011, 17:50:59 ---jeli iko ima malossi multivar na novom runneru a da su mu ostale komponente bile standardne?
zanima me radi tezine rolice
--- Kraj citata ---
ako ti je sve serijala na skutu kad ides stavljat malossi multivar onda stavis one rolice koje dobiješ uz njga tj. 7,2 g
wonderkid:
--- Citat: Babalui - 15 Kolovoz, 2011, 23:40:30 --- slozio sam motor za vikend..turpijica vristi sa gljivom i odmah na prvom djiru sam ju zgljecio sa sicom.. Al vristi i dalje;) al nije za prodaju.. Nebi uvalio tako nekom to! Igrat cu se malo sa tim gljivama jos..
--- Kraj citata ---
gljiva je nepotrebna na serijali,bezveze se dere i potrosnja je veca
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju