Tehnički kutak > Tuning skutera

pitanje runner tunning

(1/12) > >>

Babalui:
znači gilera runner sp 50 2003 god. ali ne pure jet nego karburator  :icon_biggrin:

dakle zanima me dali dali ću imat problema sa ugradnjom ovoga--->

- MALOSSI CARB.KIT VHST 28 BS MHR TEAM for SCOOTER ( PAGGIO AND GILERA )
- MALOSSI RED FILTER E13 Ø 42/50 ÷ 58,5 INCL. 25°
- MALOSSI X360 VITON INT.MANIFOLD KIT Ø 30 MHR ( PAGGIO AND GILERA )
- MALOSSI RACING RUBBER INT.MANIFOLD Ø 22x28 ( PAGGIO AND GILERA )

dosta jeftino sam nabavio te djelove a kad je već bila prilika šteta ne iskoristit.. hehe..to je sve u paketu tako kupljeno i sve ide jedno sa drugim ali mene brine veličina karburatora? mrcina..  :icon_biggrin:

brine me taj karburator od 28 promjera.. jel to pretjerano??

naravno imam na motoru auspuh,roline,kupujem sad kvačilo,remen i variomat.. itd.

hvala unaprijed na savjetu...  :hello:

Miki-speedy:
Napisi sta jos imas

Nix666:
meni ovo ne zvuči dobro...ako nemaš neki cilindar promjera 50mm, ne bu to dobro, ma da i onda ne znam kak bude to igralo

Miki-speedy:

--- Citat: Nix666 - 29 Srpanj, 2011, 18:26:17 ---meni ovo ne zvuči dobro...ako nemaš neki cilindar promjera 50mm, ne bu to dobro, ma da i onda ne znam kak bude to igralo

--- Kraj citata ---
Sve zavisi od ostatka setupa :icon_thumright:

Babalui:
napisao sam gore da kupujem djelove,tj nabavka je trenutna  ;D

kupio sam tu runnericu pred dva tjedna.. na njoj je sve standard osim rolina polini i auspuh  L. zx..

zanima me samo mišljenje dali da se idem prilagodjavat (setup) tom  karburatoru ili da ga bacim u smece?!  :icon_biggrin: tj da odustanem od toga..?
zašto se nebi dobro ponašao?

plan je da neću ništa dirat na motoru dok se ne dočepam svih djelova..
planirao sam uzet malossi vultivar 2000,remen kevlar takodjer od malossija,kvačilo stage 6 malossi,diznu,karike,i ostale sitnice.. kit mi trenutno ovu sezonu nije u planu stavljat?!

a znači i cilindar će bit problemčić haa? na njega baš i nisam namjeravao trošit novce..  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju