Tehnički kutak > Tuning skutera

pitanje runner tunning

<< < (8/12) > >>

Nix666:

--- Citat: gigosp50 - 12 Kolovoz, 2011, 17:41:19 ---stavljen polini super speed vario s 9 rolica 4.5g, velika razlika u odnosu na tvornički variomat!! hvala na savjetu i molim te ako možeš imaš li što još za preporučiti za preformanse izuzevši 70cc kitove?!

--- Kraj citata ---
auspuh

gigosp50:

--- Citat: Nix666 - 12 Kolovoz, 2011, 17:43:24 ---auspuh

--- Kraj citata ---

aha. auspuh cu stavit nebi puvalicu, htio sam malossijev bez zavinutog dijela na kraju i malog loncica, ali ja mislim da ga neproizvode više i gljivu malo kasnije  ;D

Ivan46:

--- Citat: Babalui - 09 Kolovoz, 2011, 19:08:05 ---blizi se kraj nabavci djelova pa da me savjetujte jos malo sa mojom runnericom. :)
Ovako! pribavio sam :

-malossi radilicu
-malossi gljivu
-preradjeni air box s malossi crvenom spuzvicom
-malossi vario u paketu sa centralnim bjelim
-malossi kevlar remen
-mhr kvacilo (fly je,bar mislim)
-polini roline 4,7 g
-svjecica Ngk 9  racing
-ulje ipone full sintetik

-sutra idem po polini 70 ccm kit
-i karburator dell 19

E sad pitanje?? preporuceno mi je promjenit semeringe i lezaj i to sam vec narucio..

Sta mi jos preporucate promjenit???

ja kontam jos brtve sve od polinia uzet nove,te semringe,lezajeve,iglicasti..?? Ima jos sta da sam zaboravioo???

--- Kraj citata ---
zast si si nabavio malosi gljivu,stavi si taj preradeni airbox,a kojeg ti je promjera ta gljiva da je meni prodas,ak ti netreba?

Babalui:

--- Citat: Ivan46 - 12 Kolovoz, 2011, 18:38:59 ---zast si si nabavio malosi gljivu,stavi si taj preradeni airbox,a kojeg ti je promjera ta gljiva da je meni prodas,ak ti netreba?

--- Kraj citata ---

ma daa znam,još sam sav u dilemi kako će to radit i šta izabrat  :icon_biggrin: uglavnom,daa ako stavim airbox onda će bit na prodaju gljiva ta.. 35-38 je promjer te gljive malossi a imam i još jednu polini istih dimenzija čini mi se.. za nju moram pogledat još.. a to ti je ona polini gljiva sa plavom spuzvicom koja se lako skida i pere.. pod kutem je ta gljiva..25 ili 45 stupnjeva i to moram pogledat.. ta plava je korištena malo a malossi je nova novcaata..  :icon_thumright: čujemo se još tu..danas sutra sastavljam motor pa ću znat sve..

doritos:
Gljiva ti nikako ne treba na base kitu, serijski airbox malo preradis i taman ce ti biti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju