Tehnički kutak > Tuning skutera
pitanje runner tunning
Miki-speedy:
--- Citat: Babalui - 10 Kolovoz, 2011, 17:51:24 ---uff..zeznuo se ja :icon_biggrin: nije mhr nego RMS kvačilo! koje zvono da kupim? isto?
i ako slučajno netko vidi i ima doma set brtvi za polini 70ccm a prodao bi ih ili darovao još bolje :icon_biggrin: slobodno nek mi se javi ovdje ili pm... hvala
--- Kraj citata ---
Ma zvono po meni je ono s6 ventilirajuce extra,malossi wingbell nesto ne volim..
A brtve ako ne nadjes uzmi originalnu pa stavi i vidi kolika je razlika ako smeta malo odsjeci ono sto bude smetalo :icon_thumright:
Babalui:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 10 Kolovoz, 2011, 17:58:29 ---Ma zvono po meni je ono s6 ventilirajuce extra,malossi wingbell nesto ne volim..
A brtve ako ne nadjes uzmi originalnu pa stavi i vidi kolika je razlika ako smeta malo odsjeci ono sto bude smetalo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a svjestan sam da to rms kvacilo nije neko extra rjesenje al ajde za prvu ruku da slozim bit ce ok.. Javim jos koje sam zvono uzeo.. A brtve cu probat svim silama pribavit.. Imaju tu po rijeci al sve treba narucivat i cekat a to mogu i sam i ne ubiiat pare na nekim marzhama.. ,)
gigosp50:
bok! nisam znao gdje se uputiti s ovim pitanjem pa sam odmah tražio temu s naslovom "runner" :)
imam runnera 50 2010 godište, prešao 2300km. želim ga malo tunirati. uzeo bi polinijev variomat i lakše rolice pa me zanima pošto bi tu dobio na ubrzanju bili trebao odmah mjenjat išta uz to da mi se krajnja brzina ne poremeti i da dobijem rupe pri ubrzanju? ??? :help:
massi:
--- Citat: gigosp50 - 11 Kolovoz, 2011, 19:40:05 ---bok! nisam znao gdje se uputiti s ovim pitanjem pa sam odmah tražio temu s naslovom "runner" :)
imam runnera 50 2010 godište, prešao 2300km. želim ga malo tunirati. uzeo bi polinijev variomat i lakše rolice pa me zanima pošto bi tu dobio na ubrzanju bili trebao odmah mjenjat išta uz to da mi se krajnja brzina ne poremeti i da dobijem rupe pri ubrzanju? ??? :help:
--- Kraj citata ---
mozes staviti polini vario i normalno da trebas druge rolice ali ne lakse nego teze jer je sam variomat laksi od serijskog ako dobro ustelas nece ti biti rupa i popravit ce se ubrzanje na puno bolje u odnosu na serijski variomat
makar neces pogrijesiti niti da uzmes stage 6 variomat ili malossi multivar 2000
gigosp50:
--- Citat: massi - 11 Kolovoz, 2011, 19:50:07 ---mozes staviti polini vario i normalno da trebas druge rolice ali ne lakse nego teze jer je sam variomat laksi od serijskog ako dobro ustelas nece ti biti rupa i popravit ce se ubrzanje na puno bolje u odnosu na serijski variomat
makar neces pogrijesiti niti da uzmes stage 6 variomat ili malossi multivar 2000
--- Kraj citata ---
stavljen polini super speed vario s 9 rolica 4.5g, velika razlika u odnosu na tvornički variomat!! hvala na savjetu i molim te ako možeš imaš li što još za preporučiti za preformanse izuzevši 70cc kitove?!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju