Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dalo bi se nesto
prijedlog je sljedeci....da ne vidim svaki put kad dodem na forum "najvise online ikada 12"...pa sam mislio da se dogovorimo jedan dan u neko vrijeme da dodemo svi na forum da skinemo rekord... mozda je ostvarivo a mozda je moja masta...hehe...
Citat: kirbi - 28 Rujan, 2006, 11:58:19prijedlog je sljedeci....da ne vidim svaki put kad dodem na forum "najvise online ikada 12"...pa sam mislio da se dogovorimo jedan dan u neko vrijeme da dodemo svi na forum da skinemo rekord... mozda je ostvarivo a mozda je moja masta...hehe... Ja sam totalno za... oborimo Guiness
Citat: Punisher - 28 Rujan, 2006, 16:00:03Citat: kirbi - 28 Rujan, 2006, 11:58:19prijedlog je sljedeci....da ne vidim svaki put kad dodem na forum "najvise online ikada 12"...pa sam mislio da se dogovorimo jedan dan u neko vrijeme da dodemo svi na forum da skinemo rekord... mozda je ostvarivo a mozda je moja masta...hehe... Ja sam totalno za... oborimo Guiness ajde onda bubnite neki dan i vrijeme...ja sam tak i tak svako malo tu na forumu...
......hehehehehe......baksa.....
Citat: kirbi - 28 Rujan, 2006, 21:45:30......hehehehehe......baksa.....a jeote....svakom loncu poklopac...hehe....kaj skupljas postove ili???
mislis da se time nesto dobiva značajno... ili je stvar u jacanju kolektivne svijesti???
i biti češ asimiliran od zemljana