Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi multivar 2000 instalacija

<< < (13/18) > >>

kilezg:

--- Citat: benjamin_hawk - 29 Lipanj, 2011, 12:23:27 ---kod nas je oko 500kn http://www.fourtech.com.ba/ a s ove stranice ti mogu sve nabaviti sto oces jeftinije i brza dostava posto meni ovaj lik dostavlja licno dijelove ok smo si pa...ak te koja cijena interesuje samo pitaj

--- Kraj citata ---

mi ne govorimo o istom, ja sam mislio za big bore multivar

kileextreme:

--- Citat: igor.sb - 19 Veljača, 2008, 13:19:57 ---znaci i po tebi nema smisla stavljati multivar dok ne stavis spulju i kit

tj. nema smisla uopće stavljati multivar, kad se seriski da fino postelat

pia prijenos se da namjestit za vrlo sitne novce u kombinaciji otvoreniji spuh i seriski variomat i ser kuplung

Potvrđeno puno puta
--- Kraj citata ---

Iwo SR Tuono:
ja sam stavio multivar 2000 na nrg i do 60 je sve isto al nakon 60 do kraja multivar ipak pokazuje karakter tako da serijski vario od piaggia nije baš najbolji kad se krene nešto radit po motoru ALI za prvu ruku ako se nema 500kn za novi može se do neke mjere uštelovat i nemora motor stajat i čekat multivara da bi izašo na cestu

bela_injekšon:

--- Citat: Juri? - 29 Lipanj, 2011, 12:47:52 ---momci svaka cast...brzi ste...

znaci uzet cu rolice 7.2 grama osim ako mi nisu vec u njemu od 7.2 (a jos nisu zrele za promjenu jer je prisa tek 2 600 km)
crne malosi federe kvacila
polovni variomat malossi multivar 2000 ili sta kazete na ovo http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,53603.0.html
centralni feder (recite koji)
svicicu ngk br9es

nadan se da to stane u paktet od nekih 500 - 600 kuna

--- Kraj citata ---

ej ja bi ti dao te crne mallosijeve federe kvacila,nikad koristene..dao bi ti ih besplatno ako ces uzet taj polinijev variomat koji prodajem ;)

Jurich:
malo je off ali jeli mi mozete reci koliko bi platija u piaggio ducanu:
1. svjećicu ngk br9es
2. federe kvačila (malossi crne)
3. filter zraka standardni
4. bijeli centralni feder
5. rolice malossi (7.2 grama)

i tko ima iskustva da mi reče koko bi moga ustediti ako bi uzmia ode priko foruma ( član sip ili ko se već bavi time)

........................................................................
ne triba mi variomat, nabavija san  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju