Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi multivar 2000 instalacija
_r0bi_:
--- Citat: Juri? - 02 Srpanj, 2011, 21:46:51 ---malo je off ali jeli mi mozete reci koliko bi platija u piaggio ducanu:
1. svjećicu ngk br9es
2. federe kvačila (malossi crne)
3. filter zraka standardni
4. bijeli centralni feder
5. rolice malossi (7.2 grama)
i tko ima iskustva da mi reče koko bi moga ustediti ako bi uzmia ode priko foruma ( član sip ili ko se već bavi time)
--- Kraj citata ---
...neznam za piaggio ducan ali ovak: 1. 30-tak
2.50-tak posto ti je komplet 150(bijele,crne i zute mislim)
3.malossijeva spuzva ti je 50-tak za serisku neznam
4.bijeli centralni ti netreba cijenu neznam
5.rolnice mozes nac za 50-tak na forumu ili oko 70-tak nove
...eta ak sam ti nekako pomogo :laughing7: :icon_thumright:
Jurich:
--- Citat: _r0bi_ - 02 Srpanj, 2011, 21:51:29 ---...neznam za piaggio ducan ali ovak: 1. 30-tak
2.50-tak posto ti je komplet 150(bijele,crne i zute mislim)
3.malossijeva spuzva ti je 50-tak za serisku neznam
4.bijeli centralni ti netreba cijenu neznam
5.rolnice mozes nac za 50-tak na forumu ili oko 70-tak nove
...eta ak sam ti nekako pomogo :laughing7: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa jesi pomoga si koko toko...ali volija bi da znan koko tocno dode u ducanu koko ode da vidin jeli mi se isplati uzet priko foruma posto to nisu skupi djelovi
a zasto mi nebi triba bili centralni kad svi kazu da stavin uz multivar a i cak u paketu sa multivarom se dobije bili centralni...valjda postoji razlog zasto
_r0bi_:
--- Citat: Juri? - 02 Srpanj, 2011, 21:54:13 ---pa jesi pomoga si koko toko...ali volija bi da znan koko tocno dode u ducanu koko ode da vidin jeli mi se isplati uzet priko foruma posto to nisu skupi djelovi
a zasto mi nebi triba bili centralni kad svi kazu da stavin uz multivar a i cak u paketu sa multivarom se dobije bili centralni...valjda postoji razlog zasto
--- Kraj citata ---
No.1 gle ovak ak imas tamo di kupit odi i kupi razlika ti je u par kn vjerovatno ili naruci prek neta i sve ti dode doma na adesu u kompletu nemoras nikud ic i zaje se ada :laughing7: :icon_thumright:
No.2 ko ti je reko ?? seriski centralni nemas potrebe dirat dok na skut nestavis neki 70ccm mid race...a i taj bijeli je meksi od seriskog...a i sta sto dode u kompletu imam doma tri bijela u ormaru kupe prasinu :laughing7: :icon_thumright:
Jurich:
a viditi cu sve kad ja to montiran :icon_thumright:
dobro sad kad zbrojin ovo sve ispasti ce me oko 250 kuna...nije to puno :toothy10:
Jurich:
Jeli ko zna kako se moze provjeriti koji variomat na skuteru?
Sutra iden uzet variomat ali nisan siguran jeli malossi multivar 2000
Jeli postoji malossi multivar (na kojeg idu 19x13 rolice) i malossi multivar 2000 ( u kojeg idu 19x15,5 rolice)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju