Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi multivar 2000 instalacija
ivanm:
da, crne malossi. Ak je serijski spuh, stavi 7.2gr u multivar.
Jurich:
momci svaka cast...brzi ste...
znaci uzet cu rolice 7.2 grama osim ako mi nisu vec u njemu od 7.2 (a jos nisu zrele za promjenu jer je prisa tek 2 600 km)
crne malosi federe kvacila
polovni variomat malossi multivar 2000 ili sta kazete na ovo http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,53603.0.html
centralni feder (recite koji)
svicicu ngk br9es
nadan se da to stane u paktet od nekih 500 - 600 kuna
benjamin_hawk:
--- Citat: igor.sb - 19 Veljača, 2008, 13:19:57 ---znaci i po tebi nema smisla stavljati multivar dok ne stavis spulju i kit
tj. nema smisla uopće stavljati multivar, kad se seriski da fino postelat
:toothy11:
--- Kraj citata ---
igore ivan se pak vise razumije u hn-midrac masine ovak sa serijalom nije najbolje upoznat :D.na serijali sa variomatom tj multivarom ces dobiti start i popuniti ce ti malo rupe u ubrzanju toliko o licnom dojmu :headbang:
Miki-speedy:
--- Citat: benjamin_hawk - 29 Lipanj, 2011, 12:49:30 ---igore ivan se pak vise razumije u hn-midrac masine ovak sa serijalom nije najbolje upoznat :D.na serijali sa variomatom tj multivarom ces dobiti start i popuniti ce ti malo rupe u ubrzanju toliko o licnom dojmu :headbang:
--- Kraj citata ---
To se hvalis kako je moj isao? :toothy11:
Da multivar ce ti jako pomoc,iako sam ja fuser pa stavio preteske rolnice opet su rupe bile blaze :laughing9:
ivanm:
svakako multivar pomaže u svakoj situaciji..
kad kupiš novi, dobiješ komplet setup za serijski spuh..
bijeli feder kontrasta, role 7.2.. ja sam tak imao na full serijali sa katalizatorom i imao je linearno ubrzanje od 0-80km/h je držao iste okretaje.. dok sa serijskim variomatom oni variraju oko 500 okr gore dole..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju