Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi multivar 2000 instalacija
Jurich:
evo ovako da vam objasnin...skuter mi je bia u ovlastenom servisu kad san skida blokadu, ali mi je lik stavia malo teze rolice nego sta idu, champion svicicu (ja cu staviti ngk...mozete mi reci cijenu svicice??) i sustice kvacila mi tribaju tvrde...
pa sad posto to sve minjan onda cu jos dodati tih 200- 300 kn i uzet variomat (cuja san da on dobre perfomanse daje s obzirom na cijenu)
sad mi recite sta da jos uzmen uz variomat...rolice i jeli jos sta triba?? i koje tezine da stavim rolice?
ivanm:
moze se variomat ostetiti, bolcna dobije lufta. Uzmi novi il ak nekog znas da ima dobar rabljeni.
benjamin_hawk:
--- Citat: Juri? - 29 Lipanj, 2011, 12:28:54 ---evo ovako da vam objasnin...skuter mi je bia u ovlastenom servisu kad san skida blokadu, ali mi je lik stavia malo teze rolice nego sta idu, champion svicicu (ja cu staviti ngk...mozete mi reci cijenu svicice??) i sustice kvacila mi tribaju tvrde...
pa sad posto to sve minjan onda cu jos dodati tih 200- 300 kn i uzet variomat (cuja san da on dobre perfomanse daje s obzirom na cijenu)
sad mi recite sta da jos uzmen uz variomat...rolice i jeli jos sta triba?? i koje tezine da stavim rolice?
--- Kraj citata ---
SVIJECICA 20KN,ROLNE SI STAVI 4.5GR MALOSSIEVE,ZELENE MALOSSI FEDER KVACILA ONE TI VATAJU NA 7500RMP,I UZMI SI NEKI CENTRALNI
Jurich:
ima mi prijatelj polovni variomat pa cu viditi...
neko sa foruma mi je predlozija malossi crne federe kvacila, na koliko oni hvataju?
sta nisu rolice od 4.5 grama malo prelagane jer su serijske 7,2 g?
benjamin_hawk:
--- Citat: Juri? - 29 Lipanj, 2011, 12:40:31 ---ima mi prijatelj polovni variomat pa cu viditi...
neko sa foruma mi je predlozija malossi crne federe kvacila, na koliko oni hvataju?
sta nisu rolice od 4.5 grama malo prelagane jer su serijske 7,2 g?
--- Kraj citata ---
PA JBG NEZNAM NA KOLIKO CRNE HVATAJU KOJE SU ? A 7.2 ? PUNO JE TO JBT ONA SI UBACI 5,5
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju