Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi multivar 2000 instalacija

<< < (10/18) > >>

benjamin_hawk:

--- Citat: Juri? - 29 Lipanj, 2011, 12:05:34 ---evo da ne otvaram novu temu ode cu postaviti pitanje
imam novog runnera i staviti cu na njega variomat...e sad mi recite jeli bolji polinijev ili malossijev i koje su ima cijene?
koje da stavim rolice i ako triba jos sta da minjan u prijenosu recite mi...

jos da pitan jedno banalno pitanje  :icon_biggrin:
jeli MALOSSI VENTILVAR ubiti malosijen variomat 2000??

--- Kraj citata ---
mallosi ti je po meni najbolji cijena im je oko 500-600kn novi a polovan si na forumu mozes kupiti za 200kn otprilike.bolje ti je kupit sebi polovan posto se to nemoze istrositi ni nista samo bacanje para . nemoras nista mijenjat u prijenosu ako uzmes polovan kupi si jos i kevlar remen, i polovno malossi fly kvacilo i to mozes sve uzeti poloivno za cijenu od jednog novog multivara

Jurich:
ma normalno da cu uzet polovno...samo me zanimalo koko je novi...mislin minimalno novaca potrositi i necu ga nista tunirati osim variomata...
samo mi recite sta cu jos tribat uzet uz variomat da nebi bilo kad ga iden montirat da mi fali (a ja moran vozit 25 km po djelove)
jos mi recite koje rolice da stavin (novi runner 2011)...volija bi mrvicu teze nego sta se inace stavljaju jer je meni bitnija top brzina nego ubrzanje

momci fala vam na brzim odgovorima

kilezg:
nije bas tak jeftin, novi je 1000 kn

benjamin_hawk:

--- Citat: Juri? - 29 Lipanj, 2011, 12:20:33 ---ma normalno da cu uzet polovno...samo me zanimalo koko je novi...mislin minimalno novaca potrositi i necu ga nista tunirati osim variomata...
samo mi recite sta cu jos tribat uzet uz variomat da nebi bilo kad ga iden montirat da mi fali (a ja moran vozit 25 km po djelove)
jos mi recite koje rolice da stavin (novi runner 2011)...volija bi mrvicu teze nego sta se inace stavljaju jer je meni bitnija top brzina nego ubrzanje

momci fala vam na brzim odgovorima

--- Kraj citata ---
kod nas je oko 500kn http://www.fourtech.com.ba/ a s ove stranice ti mogu sve nabaviti sto oces jeftinije i brza dostava posto meni ovaj lik dostavlja licno dijelove ok smo si pa...ak te koja cijena interesuje samo pitaj

wonderkid:

--- Citat: benjamin_hawk - 29 Lipanj, 2011, 12:15:04 ---mallosi ti je po meni najbolji cijena im je oko 500-600kn novi a polovan si na forumu mozes kupiti za 200kn otprilike.bolje ti je kupit sebi polovan posto se to nemoze istrositi ni nista samo bacanje para . nemoras nista mijenjat u prijenosu ako uzmes polovan kupi si jos i kevlar remen, i polovno malossi fly kvacilo i to mozes sve uzeti poloivno za cijenu od jednog novog multivara

--- Kraj citata ---
malossi fly kvacilo je totalno nepotrebno jel je to zamjensko kvacilo za serijsko kvacilo,malossi multivar 200 ti je na sc ili sipu 550kn za 50cc

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju