Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SCARABEO 200 i.e.

<< < (20/49) > >>

Homer:
Ima, ima, izviru polako i bit će ih sve više. Za nas koji smo već nasjeli kasno, al evo iz prve ruke: zbog 100 priča kako su super, uzeo sam CityGrip. I ne, nisu super. Prednju gumu sam odmah vraćao jer je toliko plesala i bila u ekscentru u svakom mogućem pogledu da je vulkanizer samo slijegnuo ramenima i rekao "jebiga, to se ne može izbalansirati". Ali vidio je već Trayalovih proizvoda pa uopće nije iznenađen. Srećom uvoznik je bio vrlo susretljiv, vratio sam mu je poštom i poslao mi drugu, koja je nešto bolja ali i ta cupka i nije se mogla složiti da bude jednako dobro kako je prije bilo. Dva vulkanizera! Nakon dosta vremena koncentracije na prednju gumu, primijetio sam da ni zadnja nije baš mirna ali sad mi je to već svejedno.

Čak i kad zanemarim to sve - kakva je guma u vožnji? Bezveze. Sva ta "city" reklama je samo to, reklama. Ništa bolja za gradski asfalt (zebre, šahte, kišu) od bilo koje druge, a zanimljivo je kako se mogu osjetiti njezini kanali u sporim zavojima. Vrlo neugodno. Izvan grada je tako bezveze da je teško opisati, iako nema problema sa proklizavanjima i nekim nepredvidivim radnjama, tako je nedefinirana da na njoj ne možeš osjetiti "gdje" je, koliko još može, da li je sve ok. Mekano, udobno ali sve u svemu - fuj. Na proljeće idu dolje.

ivanm:
Francuzi misle da su se sa srbima pomogli ;D

sski001:
ali su definitivno pomogli srbima.
dali su im proizvod i tržište. kaj im više treba.

sski001:
Da malo dignem temu...

Uskoro će mi se okrenuti broj 6000 na kilometar satu, a to znači servis! Do sada je skut išao u ovlašteni, zbog garancije.

E pa tu trebam  :help:, jer nisam sam nikad delel servis na skuteru.

Tražim majstora koji ima znanja i tko je voljan to znanje podjeliti.

Ak netko zna čovjeka koji zna čovjeka, nek se slobodno javi.

SuperHik:
Vjerujem da po zg toga ima puuuno... u du imamo samo jedan ovlašteni za apriliu, a još nekoliko raspoloženih za radit van jamstva druge marke skutera.
Ja sa ovim mojim od samog početka pred nekih 200km imam problema. Prvo su mi ga dali sa ispuhanom zadnjom gumom (kupljen novi), nisam primijetio, pumpao sam prednju koja je i imala ok tlak. U duljim zavojima je jako tresao volan, tako jako da sam umalo odletio u grabu! Sad je sve ok, osim zveketavog zvuka pri kretanju, čini mi se jao auspuh, a čitao sam tu da je kuplung problematičan. Doduše možda je i auspuh jer poprilično prducka kod "jačih" usporavanja odnosno zaustavljanja.
Ako netko ima ideja što sve treba pogledat da dođem u servis spreman, a  ne da reču, to je ok, bio bih zahvalan :-)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju