Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SCARABEO 200 i.e.

<< < (17/49) > >>

sski001:
Ak ti je skuter model 2010.-2012. možda buš imal problema sa pumpom goriva. To im je tvornička greška, pa ih ovlašteni moraju mijenjati kad im se netko javi. Meni je ljetos promjenjena.
Tak da nemoj skroz otpisati ovlašteni servis!

danc00:

--- Citat: sski001 - 11 Listopad, 2012, 17:11:26 ---

--- Kraj citata ---

Ja cu svoje ugradjivat kod furlana u sloveniji http://www.vulkanizerstvo-furlan.si/

michelin city grip 120/80/16 i 100/80/16 sa ugradnjom i balansom oko 600,0 kn kad ti vrate porez...
[/quote]

:icon_thumright:    mi lajk it    :icon_thumright:

Kad je tak, onda vadim putovnicu i spremam se za u Deželu čim prije.
A kaj se treba najaviti prije?
[/quote]

Ne treba ti putovnica, dovoljna je osobna, i ako uzimaš dvije gume uzmi rađe nekog sa sobom, jer buš imal problema na granici, ako staviš na sebe preko 120€, nije pravilo ali ovi gore kod Dobove ti znaju zezat...zato za svaki slučaj uzmi nekog pa si bez brige.

Grale:

--- Citat: sski001 - 23 Listopad, 2012, 10:28:24 ---Ak ti je skuter model 2010.-2012. možda buš imal problema sa pumpom goriva. To im je tvornička greška, pa ih ovlašteni moraju mijenjati kad im se netko javi. Meni je ljetos promjenjena.
Tak da nemoj skroz otpisati ovlašteni servis!

--- Kraj citata ---
Oćeš reć da ti je servis o svom trošku mjenjal pumpu goriva?!
 :o

sski001:

--- Citat: danc00 - 23 Listopad, 2012, 10:55:24 ---
--- Citat: sski001 - 11 Listopad, 2012, 17:11:26 ---

--- Kraj citata ---

Ja cu svoje ugradjivat kod furlana u sloveniji http://www.vulkanizerstvo-furlan.si/

michelin city grip 120/80/16 i 100/80/16 sa ugradnjom i balansom oko 600,0 kn kad ti vrate porez...

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:    mi lajk it    :icon_thumright:

Kad je tak, onda vadim putovnicu i spremam se za u Deželu čim prije.
A kaj se treba najaviti prije?
[/quote]

Ne treba ti putovnica, dovoljna je osobna, i ako uzimaš dvije gume uzmi rađe nekog sa sobom, jer buš imal problema na granici, ako staviš na sebe preko 120€, nije pravilo ali ovi gore kod Dobove ti znaju zezat...zato za svaki slučaj uzmi nekog pa si bez brige.
[/quote]

Do 1000 kn može na jedan račun i tu ne delaju frku (provjeril sam na Carini prošli tjedan).
A gume bu me izašle manje od 120 €. Samo kad im stignu. Trenutno nemaju niš u toj dimenziji.

--- Citat: Grale - 23 Listopad, 2012, 10:59:43 ---Oćeš reć da ti je servis o svom trošku mjenjal pumpu goriva?!
 :o

--- Kraj citata ---

YAP!

I ne samo to, neg su mi promjenili i kuplung skroz besplatno.
A to ionak nije na trošak servisa, jer si oni to naplate od uvoznika/proizvođača.
Al za servis  :icon_thumright: :icon_thumright:

njezni:
Možeš se raspitati i kod Lasic-a, za gume, on je par km dalje od Furlana ali kod njega nema gužve i ima bolje cijene. Ja tam uzimam već 10 god.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju