Ima, ima, izviru polako i bit će ih sve više. Za nas koji smo već nasjeli kasno, al evo iz prve ruke: zbog 100 priča kako su super, uzeo sam CityGrip. I ne, nisu super. Prednju gumu sam odmah vraćao jer je toliko plesala i bila u ekscentru u svakom mogućem pogledu da je vulkanizer samo slijegnuo ramenima i rekao "jebiga, to se ne može izbalansirati". Ali vidio je već Trayalovih proizvoda pa uopće nije iznenađen. Srećom uvoznik je bio vrlo susretljiv, vratio sam mu je poštom i poslao mi drugu, koja je nešto bolja ali i ta cupka i nije se mogla složiti da bude jednako dobro kako je prije bilo. Dva vulkanizera! Nakon dosta vremena koncentracije na prednju gumu, primijetio sam da ni zadnja nije baš mirna ali sad mi je to već svejedno.
Čak i kad zanemarim to sve - kakva je guma u vožnji? Bezveze. Sva ta "city" reklama je samo to, reklama. Ništa bolja za gradski asfalt (zebre, šahte, kišu) od bilo koje druge, a zanimljivo je kako se mogu osjetiti njezini kanali u sporim zavojima. Vrlo neugodno. Izvan grada je tako bezveze da je teško opisati, iako nema problema sa proklizavanjima i nekim nepredvidivim radnjama, tako je nedefinirana da na njoj ne možeš osjetiti "gdje" je, koliko još može, da li je sve ok. Mekano, udobno ali sve u svemu - fuj. Na proljeće idu dolje.