Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SCARABEO 200 i.e.

<< < (11/49) > >>

steeef:

--- Citat: Grale - 08 Srpanj, 2012, 13:25:33 ---pošto si napravil dosta km sa scarabeom,kaj mores reć o eco i sport modu?razlika u potrošnji i performansama,dal je zamjetna?

--- Kraj citata ---

razlika je minimalna i skoro neosjetna i u performansama ko i potrošnja..ušteda je 7% ak sam dobro pročital po tvorničkim spec.
više budeš uštedil ak se normalno peljaš nego prebacivanjem modova  :icon_biggrin:

Grale:

--- Citat: steeef - 08 Srpanj, 2012, 13:33:41 ---razlika je minimalna i skoro neosjetna i u performansama ko i potrošnja..ušteda je 7% ak sam dobro pročital po tvorničkim spec.
više budeš uštedil ak se normalno peljaš nego prebacivanjem modova  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
da znam,to si mi pričal...znači neisplativo stiskanje gumba zbog deci dva... ;D
nije mi tolko loš skuter,ako izuzmemo izgled,koji je nekim ljudima neatraktivan,meni je onak li-la...ali jako malo mjesta pod sicem,jer stane integralna kaciga bar?

steeef:

--- Citat: Grale - 08 Srpanj, 2012, 13:38:43 ---da znam,to si mi pričal...znači neisplativo stiskanje gumba zbog deci dva... ;D
nije mi tolko loš skuter,ako izuzmemo izgled,koji je nekim ljudima neatraktivan,meni je onak li-la...ali jako malo mjesta pod sicem,jer stane integralna kaciga bar?

--- Kraj citata ---

pod sic nisam gledal..al ovaj kaj sam gledal (od gentera) ima i kofer tak da je nadoknađeno to pod sicem..
igled nije moj tip na tom skuteru al to je nebitno.

sski001:
iskreno, ja neku razliku između eco i sport moda nisam primjetil. jučer je skroz bil u eco.

mjesta ispod sica nema za integralku, ali jet stane. preporuka - kofer  :icon_thumright:.

a kaj se izgleda tiće - nije lepi kak bev, ali mu cijena nadoknađuje izgled.
uostalom kak vele pametni ljudi - o ukusima se ne raspravlja, kaj ne!

jlz:

--- Citat: sski001 - 08 Srpanj, 2012, 21:22:58 ---iskreno, ja neku razliku između eco i sport moda nisam primjetil. jučer je skroz bil u eco.

mjesta ispod sica nema za integralku, ali jet stane. preporuka - kofer  :icon_thumright:.

a kaj se izgleda tiće - nije lepi kak bev, ali mu cijena nadoknađuje izgled.
uostalom kak vele pametni ljudi - o ukusima se ne raspravlja, kaj ne!

--- Kraj citata ---

Ako smijem pitati - kaj se dogodilo od 08.07.2012 pa do danas? Svi komentari na skut su bili pozitivni, a sad je odjednom na prodaju (njuskalo.hr) - jeste li se nečime razočarali ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju