Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SCARABEO 200 i.e.
DJM:
--- Citat: Kusurin - 12 Svibanj, 2012, 07:16:50 --- i jos odgovor na post gore,michelin city grip,obavezno uzeti,gume su vrhunske totalno drugi skuter na njima,
--- Kraj citata ---
Na novom modelu su već tvornički postavljene točno te michelin city grip , model sa novom maskom i novim sjedalom.
sski001:
Da malo oživim temu.
Nakon jučerašnje vožnje sa Scarabeom po Zagorju i prijeđenih 230 km, potrošeno je svega 5,5 l. :toothy10:
Jedina primjedba je na sic. Nakon 3-4 sata vožnje rit mi je utrnula. Ne bi škodilo da su sic i ovjes malo mekši.
Ali sve u svemu :icon_thumright: :icon_thumright:
CoK:
Kroz ovaj period koliko ih se prodalo, mogu reci da vecih kvarova nije bilo, jedino izgleda da mu je kvacilo boljka ali to ne na svakome...puno ih je doslo da se kvacilo pobrusi vec na prvom servisu, zbog neugodnog zvuka kod kretanja. :icon_thumright:
sski001:
i moj je jedan od tih :(
Grale:
--- Citat: sski001 - 08 Srpanj, 2012, 09:32:28 ---Da malo oživim temu.
Nakon jučerašnje vožnje sa Scarabeom po Zagorju i prijeđenih 230 km, potrošeno je svega 5,5 l. :toothy10:
Jedina primjedba je na sic. Nakon 3-4 sata vožnje rit mi je utrnula. Ne bi škodilo da su sic i ovjes malo mekši.
Ali sve u svemu :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pošto si napravil dosta km sa scarabeom,kaj mores reć o eco i sport modu?razlika u potrošnji i performansama,dal je zamjetna?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju