Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SCARABEO 200 i.e.
balki:
ie je pa mu je ler zadan od elektronike. Provjeri na tijelu usisa dali se gas vraca do kraja (tj da sajla nije pre zategnuta), i provjeri lambda sondu (kod nekoga na tester svrati).
Neki su taj problem rjesili na razne nacine pa navodim sta su sve spominjali pa si to sve i prekontroliraj:
Nove gume ili pravilno pumpanje postojecih
Lezaje prednjih kotaca
Dotezanje lezaja volana
Utezi volana/kofer
Reparacija vilice
Reparacija nosaca masine (pixe, seleni, bolcne)
Nepravilan polozaj sjedenja (previse iza)
Cvitalo:
Balki hvala na brzom odgovoru. Prvo cu skinit vizir i kufer pa vidit je li jednako pleše volan, a za potrošnju znači elektronski se ne može ništa podesit? Ić ću kod mehaničara za koji dan prominit ulje pa ćemo vidit za sajlu gasa prvo.
Mister^No:
pozdrav ekipa...
evo i ja sam napravio nakon dvije godine vožnje 10000km na skuteru i mogu reći da sam jako zadovoljan...
mislim da je skuter best buy za plaćeno dobiveno...nikakvih problema zasad...servisiran na 5000km...
potrošnja mi je oko 3,5 litara ali samo zato jer ja non stop krecem sa punim gasom i vozim se po gradu...
zanima me sljedeće...trebam napraviti veliki servis na 10000km pa me zanima gdje je najbolje napraviti servis i sta se
sve radi na velikom servisu...
JogFromYamaha:
veliki servis ti je na 20000km
ubiti nemas sta raditi osim ulje filteri i pregledati potrosne djelove
igor.kablarevic:
Pozdrav Ekipi
Kupio sam sc200 ie 2011 god. ovo ljeto, imao je 20 000 na satu. Prešao sam 4 000 kilometara do sada i moram priznati da sam jako zadovoljan. potrošnja je mala 3 L po gradu, na otvorenom 100 km/h 2,5 L u ECO modu. Jednostavan je i jeftin za odrzavanje. Motor solidno ide i sa 24 000 prijeđenih kilometara, odlično vuče i krajnja mu je po satu 135 km/h. Imao sam sreće pa sam naletio na motor koji je izuzetno održavan i garažiran. Čitao sam postove od ranije i mogu reci da sam primjetio malo nemirniji rad u leru ali samo kad je hladan iako nije ništa strašno. Ovo sto se tiče trzanja volana na većim brzinama nije mi se nikada dogodilo. Moj serviser mi je rekao da se na 25 000 km trebaju štelovati ventili! Pa me zanima ima li tko da je prešao toliko i da je štelovao ventile? Kolika je cijena ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju