Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SCARABEO 200 i.e.

<< < (47/49) > >>

SuperHik:

--- Citat: Grale - 14 Kolovoz, 2013, 22:41:29 ---Jesi dobil višak ulja natrag,posto su ti vjerojatno cijelu litru izračunali?
Ili je to cijena za 0,7 l, kao iz škafe?

--- Kraj citata ---

Nije to točno... zapremnina ulja je 1000cm3, dakle litra... možda je 7 deci ako se ne mijenja filter... servisni manual kaže da se nalije 0,95 i provjeri razina na čepu :-)

SuperHik:

--- Citat: steeef - 14 Kolovoz, 2013, 17:09:02 ---mmmda,stef uopce nie rekel jos na pocetku da je stvar u vjetrobranu,jelda?
i glavno da je bil kriv i bog i vrag a samo se trebalo vozit 2 3 dana bez njega i ove sve sage nebi bilo..to je tak dok se od brda ne vidi planina.

--- Kraj citata ---

i dalje zatrese... ali nema one siline koju je pojačavao vjetrobran... i da se smirit bez problema... 130 je limit :D

steeef:
na udar vjetra svaki skuter tog tipa zatrese..
ovaj kaj sam ja vozil prelazil je cak 135 po cajgeru..

SuperHik:

--- Citat: steeef - 20 Kolovoz, 2013, 12:31:46 ---na udar vjetra svaki skuter tog tipa zatrese..
ovaj kaj sam ja vozil prelazil je cak 135 po cajgeru..

--- Kraj citata ---

nizrdo ili? pitam zato jer možda ima još potencijala :D

Cvitalo:
Ekipa, da malo oživim temu. Nedavno sam kupija ovaj skuter polovan (imao je pad kod prijašnjeg vlasnika) i imam dva problema:

1. Problem sličan ka i kod SuperHika, samo već i pri manjim brzinama dolazi do plesanja volana livo/desno. Naročito kad pustim gas negdi oko 60 km/h nizbrdo. Vilica? Lezaj nečega...kola, volana? Također imam veliki vizir, al mislim da su ovo premale brzine da bi vizir radija problem. Pri 110 km/h sam se u škaricama nagnija i bilo je od naglog plesanja ajme majko za izravnat motor uz puštanje gasa.

2. Ovaj problem me zapravo još više brine. Moj prvi izračun potrošnje je 4,2 litre u sport modu. Danas ću nalit opet gorivo pa stavit na eco mode, pa ću izračunat na kraju. Svakako je previše popija. Inače mi se i činilo da skuter radi preagresivno na mistu. Pita sam dva mehaničara i kazali su prema zvuku da radi normalno. Je li moguće da vrti prevelike okretaje u leru pa troši više? Kako se to riješava? Spajanje na nekakvo računalo ili šta drugo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju