Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SCARABEO 200 i.e.
SuperHik:
Da, upravo tako... vjetar je bio uzrok plesanja... nemam kofer, a stavio sam za probu utege po 280gr na svaku stranu i isti je rezultat. U servisu kažu da će probat gumu izbalansirat, a reći ću im i za pretegnut ležaj pa neka vide.
Za moj ukus i stil vožnje, totalno mi je nevozljiv, a prije sam vozio liberty 200 koji je bio kao bicikla naspram ovoga :/
steeef:
od ne balansirane gume volan trese i skače a ovo je plesanje bilo lijevo desno i ne stalno nego kak je vjetar puhal,dok ga nije bilo skuter se i normalno ponašal..
dok zamijenimo pumpu vode biće opet test vožnja pa budem malo bolje pogledal o čem se radi..
SuperHik:
Je, baš to... aj super, pišemo se onda... hvala ;)
SuperHik:
Može li bit problem do prednje gume koja je michelinka city grip (made in serbia)?
Nebi baš trošio 300+ kn ako nisam ziher... a opet, dao bi i 600 da znam da će riješit problem :D
Skuter je pod jamstvom, ali ovlašteni baš nema sluha za moj problem, odnosno kaže da je to normalno da će plesat na tolikim brzinama i pri udarima vjetra... lako da zapleše, nego kad zapleše, neće stat! dogodilo mi se danas na ravnom, 100kmh
sski001:
--- Citat: SuperHik - 05 Srpanj, 2013, 14:23:00 ---... ali ovlašteni baš nema sluha za moj problem, odnosno kaže da je to normalno da će plesat na tolikim brzinama i pri udarima vjetra... lako da zapleše, nego kad zapleše, neće stat! dogodilo mi se danas na ravnom, 100kmh
--- Kraj citata ---
Pa to baš i ne bi smjelo biti normalno :nono:
Ja se svaki dan vozim po Zg obilaznici i preko 100 km/h, pa niš ne pleše. Bez obzira na vjetar.
A i gume su još uvijek tvorničke čing-čong
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju