ljudi evo meni je danas bilo dosadno pa sam odlucio sve na motoru rastavit(sve sam rastavio i provjerio do radilice,dakle i klip i prstenja,zajedno sa injectorom i svim instalacijama)....
i sad sam ja to sve opet spojio...sve mi se čini u redu osim sto me jedna stvar muči...dakle zeleni injector mi baca igličasti mlaz goriva u onaj plavi dio što spaja mašinu i injector(čuo sam da je to dobro i da tako treba bit), al muči me onaj plavi dio poslije injectora...čuo sam da on treba izbacivat gorivo u nekom obliku maglice...e a moj gorivo izbaciva u obliku kapi na sve strane,nigdje nema ni traga maglici a sve sam spojio kako treba i kompresor i elektroniku i sve...i to mi je bilo čudno pa sam opet odspojio ono crijevo od kompresora što se na injector spaja...
Čini mi se da mi je kompresor slab...jer ja kad verglam(dakle bez ikakvog pokušaja paljena non-stop) meni iz kompresora jedva da izlazi išta zraka...tek kad ja motor upalim(naravno nakon dugo dugo verglanja i promijenjenih svijećica) meni kompresor radi kako-tako.... e sad dal bi kompresor trebao radit i kad ja samo verglam dok ga palim? i na koliko bi on bara trebao radit