Tehnički kutak > Tuning skutera
stage6 pwk 21 raceing karburator?
Ceki21:
--- Citat: black-rox - 16 Veljača, 2008, 23:54:46 ---pravi amaterski karburatori
--- Kraj citata ---
A kladim se da neznas pravilno nastelat frgic ;D
BlitzMan:
--- Citat: Ceki21 - 17 Veljača, 2008, 00:26:17 ---
--- Citat: black-rox - 16 Veljača, 2008, 23:54:46 ---pravi amaterski karburatori
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
hehe and I ;)
kad je dellorto amaterski frgić zasto malossi i polini zipaći na kupu u italiji furaju dellorto i zasto se S6 kup od njih 20 ekipa vozi na 15 s6 dellorto frgićima
TM tu ne spada jer kad se postela radi kak spada a to znaju samo rijetki ;), meni je trebalo punih 5 mjeseci tak nest... lako kad znas setove dizni......
PWK nista extra jos ako nemas dizni i strpljenja skidat 3 dizne i kemijat nes nista dobit, znam imao dellorto, PWK S6 i Mikuni TM28.....
black-rox:
--- Citat: Ceki21 - 17 Veljača, 2008, 00:26:17 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Ma nemam ti ja pojma ja sam ti početnik u svemu tek kupio scoot,ajde mi pomozi molim te jer sam na čudu neznam šta ću kako se to štela šta su oni vijci po njemu to mi sve nekako čudno :toothy12: :toothy12:
Ajde molim te napiši kako se štela pa da svi znaju,jer se mogu kladit da ni ti neznaš to rijetki znaju :icon_scratch: :icon_scratch:
Crazy Kuree:
a vidiš nikad nisam raskalpo karb sa flat sliderom i et kad bi htio kupit dal bi neko zno reć koje dizne idu na ovaj setup ispod znači gljiva e5? nemam nikakvu ideju kakve dizne idu i koji brojevi odprilike u takvi karb a lako je na običnim jednu diznu za bogatiju il siromašniju smjesu mjenjaš
black-rox:
--- Citat: Crazy Kuree - 17 Veljača, 2008, 00:44:28 ---a vidiš nikad nisam raskalpo karb sa flat sliderom i et kad bi htio kupit dal bi neko zno reć koje dizne idu na ovaj setup ispod znači gljiva e5? nemam nikakvu ideju kakve dizne idu i koji brojevi odprilike u takvi karb a lako je na običnim jednu diznu za bogatiju il siromašniju smjesu mjenjaš
--- Kraj citata ---
E ni ja nisam nikad štelal PWK,samo dellorto karburatore,a Mr J mi je rekal šta će ti Dellorto amaterski karburator zato sam kupil PWK jer njemu najviše vjerujem dečko zna puno i svaka čast,a sad ću se jebat sa štelanjem,a ovi šta kažu da su ga imali pa sad napišite lijepo kako se štela kad imaju toliko znanje,a ne samo pametovat :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju