Tehnički kutak > Tuning skutera
stage6 pwk 21 raceing karburator?
DvdAerox:
--- Citat: black-rox - 17 Veljača, 2008, 01:02:22 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 17 Veljača, 2008, 00:44:28 ---a vidiš nikad nisam raskalpo karb sa flat sliderom i et kad bi htio kupit dal bi neko zno reć koje dizne idu na ovaj setup ispod znači gljiva e5? nemam nikakvu ideju kakve dizne idu i koji brojevi odprilike u takvi karb a lako je na običnim jednu diznu za bogatiju il siromašniju smjesu mjenjaš
--- Kraj citata ---
E ni ja nisam nikad štelal PWK,samo dellorto karburatore,a Mr J mi je rekal šta će ti Dellorto amaterski karburator zato sam kupil PWK jer njemu najviše vjerujem dečko zna puno i svaka čast,a sad ću se jebat sa štelanjem,a ovi šta kažu da su ga imali pa sad napišite lijepo kako se štela kad imaju toliko znanje,a ne samo pametovat :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
a joooooo, pa sta znat stelat? imas one koje se lakse i imas one koje se teze stelaju, i di je tu prob. pa nije to 28 mm koji ide na nekog 2fasta da ga moras svaki put karburirat kad ga upalis..
Crazy Kuree:
pa nije problem naštelovat ak su te dizne u njemu za taj setup koji imaš a et ak nisu de ti pogodi koje trebaju jer nije jedna dizna a dizne treba nabavit a kod nas nema
SlowRider:
Ja imam Dellorto 14 flat
black-rox:
--- Citat: Crazy Kuree - 17 Veljača, 2008, 10:55:51 ---pa nije problem naštelovat ak su te dizne u njemu za taj setup koji imaš a et ak nisu de ti pogodi koje trebaju jer nije jedna dizna a dizne treba nabavit a kod nas nema
--- Kraj citata ---
Ma za dizne nije nikakav problem imam ih ja,a za nabavit ih isto nema problema :icon_thumright:
Mr J:
"amaterski" sam ih ja tako nazvao, naravno da nisu amaterski kada se toliko proizvode i koriste... nego ono sto sam htio reci da karburator sa flat sliderom ima brzi protok zraka i motor je opcenito zivlji na gasu... Istina, treba znati postelati svaki karburator ali princip je isti ostalo su nijanse... :icon_thumright:
Karburatori sa flat sliderima su bolji od onih sa round slideovima... :icon_thumright:
Za sve postoji www.google.hr :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju