Tehnički kutak > Tuning skutera
stage6 pwk 21 raceing karburator?
Crazy Kuree:
Zapo mi je za oko cijena mu 76 eura na sa...Budući da je pwk ima flat slider e sad čuo sam da sa tim ima manju potrošnju i bolje performance nego obični karb? black rox to more nabavit koliko bi izašlo na kraju kuna sa poštarinama i svim?
DvdAerox:
--- Citat: Crazy Kuree - 16 Veljača, 2008, 22:50:56 ---Zapo mi je za oko cijena mu 76 eura na sa...Budući da je pwk ima flat slider e sad čuo sam da sa tim ima manju potrošnju i bolje performance nego obični karb? black rox to more nabavit koliko bi izašlo na kraju kuna sa poštarinama i svim?
--- Kraj citata ---
ja bi ti preporucio da si dell'orta kupis preko talj. internet sajtova (neznam kako su njemacki sa cjenama) 21mm kosta 45 €, i neznam koliko bi postarine doslo..
black-rox:
--- Citat: DvdAerox - 16 Veljača, 2008, 23:11:51 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 16 Veljača, 2008, 22:50:56 ---Zapo mi je za oko cijena mu 76 eura na sa...Budući da je pwk ima flat slider e sad čuo sam da sa tim ima manju potrošnju i bolje performance nego obični karb? black rox to more nabavit koliko bi izašlo na kraju kuna sa poštarinama i svim?
--- Kraj citata ---
ja bi ti preporucio da si dell'orta kupis preko talj. internet sajtova (neznam kako su njemacki sa cjenama) 21mm kosta 45 €, i neznam koliko bi postarine doslo..
--- Kraj citata ---
Ma i ja sam mislio tako dellorto,ali sad kad mi je Mr J preporučio da kupim PWK,i kupio sam ga,sad vidim da su ti dellorto,pravi amaterski karburatori,i nebi to nikad kupil više samo PWK ILI TM :icon_thumright:
pitaNS:
kako vidiš da su amaterski dellorto, po čemu je PWK bolji?
razmišljam se i ja sad uzeti neki karb pa zato pitam...i koji dellorto karb uzeti (pošto znam da ima raznih oznaka phbg, ph....)
Crazy Kuree:
i ja bi pwk uzeo ako već uzimam novi. e et 2t honda nsr 28mm karb (ako se ne varam) a troši malo s tim koliki je karburator i kubikaža. et znam da je bolji al jel neko zna koliko bi mogo trošit sa ovim ispod setupom? i dal zbilja ima bolje performance od obični 21
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju