ALO EEE
.....dobro j****te kaj glumiš, ak nisi platio rame, vrati ih wonderkidu, vjeruj mi neće bit šteta tih 150 kn kaj nije zaradio, bar će pojest manje pudinga sa šlagom
a i tebi to zbilja nije potrebno, odi pokreni bilo koju , najzahtjevinju igricu, i pogledaj u task manageru koliko ti je rama iskorišteno, trebalo bi ti odma bit sve jasno...
ako baš moraš potrošit neke pare, iako to zbilja nije potrebno jer imaš fakat jeben komp.....
onda stavi te pare sa strane, skupljaj, i za jedno pol godine kad pojeftine te grafičke, uzmi još jednu rabljenu 5870 za nekih 600-700 kn će vjerojatno bit u to vrijeme, i složi krosfajr na toj matičnoj jer nisi valjda zabezveze uzimo matičnu s 2 utora za grafu i tak brutalno napajanje....i to bi trebala bit ubica
šta je tebe opće motiviralo da uzmeš još 4 gige?, da se moš kurčit ja imam 8 điđibajta, a ti nemaš
2. opcija, ako ti je zbilja sila potrošit te pare kaj imaš, prodaj ove rame (ne znam koje imaš, al ak imaš neke slabije,... onda prodaj ove i uzmi za te pare kaj si prodo i ove kaj misliš potrošit neke brutalne rame i klokaj to sve skupa do ibera...
3. opcija, uzet neki hladnjak za grafu jer te grafe idu preko 80 i do 90 ° u loadu (opet ne znam koju točno imaš s kakvim hladnjakom al pretpostavljam da je neki stock šugavi)
i onda moš i nju još klokat i eto ti ga na